Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žiadny syfilis: Záhada okolo Trumpových červených škvŕn na rukách je vyriešená, čo to teda bolo?

Donald Trump mal na pravej ruky misteriózne škvrny.
Donald Trump mal na pravej ruky misteriózne škvrny. (Zdroj: SITA/AP Photo/Seth Wenig)

NEW YORK - Donald Trump sa tento týždeň objavil na súdnom pojednávaní so záhadnými škvrnami na ruke. Potom ho obviňovali z rôznych chorôb. V skutočnosti však za tým má byť niečo úplne iné.

Donald Trump sa minulý týždeň postavil pred súd v New Yorku na začiatku procesu za ohováranie. Na jeho ruke bolo vidieť záhadné škvrny. Na internete to vyvolalo divoké špekulácie o zdravotnom stave bývalého prezidenta USA. Hovorilo sa dokonca o tom, že Trump trpel pohlavne prenosnou chorobou syfilis, keďže jej príznakom je vyrážka. Portál celebrít “TMZ” teraz zistil, čo v skutočnosti spôsobilo škvrny.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Zdroje blízke kampani Donalda Trumpa pred prezidentskými voľbami v roku 2024 pre TMZ uviedli, že republikán sa jednoducho porezal na hárku papiera. Krv si potom omylom rozotrel po ruke. Na fotografiách to vyzeralo, akoby mal Trump na viacerých miestach drobné ranky či pľuzgiere. Čo by mohlo podporiť túto teóriu, podľa „TMZ“: Len o niečo neskôr sa Donald Trump opäť objavil na verejnosti – tentoraz bez záhadných škvŕn na ruke. 77-ročný muž zatiaľ špekulácie o jeho údajnej vyrážke nekomentoval.

Viac o téme: ŠkvrnyPredvolebná kampaňDonald TrumpPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu