Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Panický záchvat v reštaurácii! Zákazníkovi spadli na hlavu...TOTO by vydesilo asi každého

V čínskej reštaurácii v meste I-Wu spadli zo stropu na zákazníka dva hlodavce. Práve vtedy sedel za stolom a jedol
V čínskej reštaurácii v meste I-Wu spadli zo stropu na zákazníka dva hlodavce. Práve vtedy sedel za stolom a jedol (Zdroj: facebook/Daily Mail Video )

I-WU – Čína patrí medzi najľudnatejšie krajiny sveta. To ju však neospravedlňuje v oblasti dodržiavania hygieny. Čo by ste povedali na to, že vás vyruší nejaký hlodavec pri konzumácii obedu počas dňa a navyše v reštaurácii plnej hostí? Nuž, presne toto sa skutočne stalo.

archívne video

Otrasné výsledky potravinových kontrol: Zanedbaná hygiena, potraviny po dátume spotreby či nepriznané látky v zložení

V jednej z tzv. "hotpotových" reštaurácii v čínskom meste I-Wu sa pre dvoch zákazníkov odohrala scéna ako z hororu. Najhoršie na tom je, že to mohlo postihnúť ktoréhokoľvek zákazníka. Počas konzumovania jedla spadli zhora na hlavu zákazníka dva potkany. 

Jedli za stolom 

Ako informuje portál The Star, s odvolaním sa na China Press, dva potkany spadli zo stropu reštaurácie presne nad stolom, kde sedeli dvaja zákazníci. Ako dôkaz tohto strašného incidentu bolo uverejnené aj video z priemyselnej kamery. Incident sa odohral dňa ôsmeho decembra v provincii Zhejiang.

Keď muž pocítil na hlave pohyb, okamžite sa strhol, vyskočil a začal okolo seba metať rukami. Jeden potkan spadol z jeho hlavy na stôl, kde si ho všimol aj ďalší zákazník, ktorý sedel oproti. Druhý skončil na podlahe. Hlodavce sa následne utekali skryť do bezpečia. 

Poškrabali ho

Muž utrpel rezné poranenie hlavy. Okamžite vyhľadal lekársku pomoc a skončil na ošetrovni v nemocnici. Nebolo totiž vylúčené, že potkany mohli mať besnotu. Ľudia, ktorí video videli na sociálnych sieťach, boli zaskočení možno ešte viac, ako samotná obeť. "Bolo to niečo strašné. Pri mysšlienk, že mi spadne niečo na hlavu mám teraz panický strach ísť si niekam von sadnúť," znel jeden z komentov pod videom. Prípad už prebrali kriminalisti a nie je vylúčené, že skonči pred súdom. 

Viac o téme: ReštauráciaPotkanyHlodavceZákazníkČínaKrimiI-WuHotpotZhejiang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu