Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

To je ale zadok! Významná európska expremiérka sa ukázala v bikinách: Uhádnete, kto to je?

Fínska expremiérka sa predviedla v bikinách. Zobraziť galériu (2)
Fínska expremiérka sa predviedla v bikinách. (Zdroj: Instagram/Sanna Marin)

HELSINKI - To je ale chrumkavé pozadie! To si mohli pomyslieť používatelia Instagramu, keď sa preklikali do novej galérie obrázkov fínskej expremiérky Sanny Marinovej (38). Bývalá šéfka vlády (2019 až 2023) zverejnila fotografiu, na ktorej je jej vyšportovaný zadoček v bikinách.

Pozadie, ktoré už sedelo vedľa mnohých vrcholných politikov, si doprialo plávanie vo vode. Miesto nie je známe. Marinová však o svojej obrazovej galérii píše: „Náhodné nedávne fotografie z ciest.“

Bujará párty fínskej premiérky skončila na sociálnych sieťach, takto to roztočila Sanna Marinová (Zdroj: Instagram.com)

Ďalšie zábery ukazujú, že 38-ročná žena v neformálnom každodennom oblečení pije kávu na balkóne, má vysoké opätky celé v čiernej farbe alebo so sieťovaným topom. Používateľom internetu sa to evidentne páči, na príspevok si už klikli desiatky tisíc ľudí.

To je ale zadok!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Sanna Marin)

Odkedy sociálna demokratka Marinová prehrala parlamentné voľby, pracuje pre neziskovú organizáciu  Institute for Global Change. A vo svojom súkromnom živote sa vie úporiadne odviazať. Na festivale Flow, ktorý sa konal v auguste v Helsinkách, zaujala Marinová troma outfitmi. Rok predtým svet obletela fotka 38-ročnej ženy v koženej bunde a sexi nohaviciach.

V minulosti sa však Marinová nepreslávila len politickými úspechmi. Škandály spôsobili videá, ktoré unikli na verejnosť, ju zachytávajú počas bujarých večierkoch. Vidieť na nich, ako sa vie sexi Marinová odviazať a vyzývavo tancovať. Napárty sa aj poriadne popíjalo.

 

Viac o téme: PlavkyBikinySanna MarinováSanna Marin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu