Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Proroctvo na rok 2024: Ide o najmrazivejšiu predpoveď Baby Wangy posledných rokov

Baba Vanga Zobraziť galériu (3)
Baba Vanga (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

SOFIA - Každý rok priťahujú pozornosť proroctvá veštice Baby Wangy. Šokujúce je, že ich predpovede sa často ukázali ako pravdivé. Podľa jej slov nám hrozí ďalší hororový rok 2024. Koľko pravdy sa ukrýva v jej proroctvách?

Každý rok sa Baba Wanga dostáva na titulky so svojimi niekedy desivými proroctvami. Slepá veštica, ktorá údajne už predpovedala 11. september 2001 a pandémiu koronavírusu, opäť urobila znepokojujúce predpovede na rok 2024.

archívne video

Astronaut natočil útok na dvojičky

Baba Wanga odhaľuje šokujúce predpovede na rok 2024

Jedným z najznámejších veštcov všetkých čias je Nostradamus. Existujú však aj ďalší predstavitelia tohto spolku, ktorí sú neuveriteľne populárni a rešpektovaní. Patrí sem aj Bulharka Baba Wanga, ktorá zomrela v Sofii v roku 1996 vo veku 85 rokov. Jej predpovede vraj siahajú až do roku 5079. Baba Wanga podľa nich predpovedala aj niektoré temné udalosti na rok 2024, vrátane teroristických útokov v Európe, veľkej hospodárskej krízy, útokov biologickými zbraňami a atentát na Vladimira Putina. Jediným pozitívnym proroctvom je podľa Sky History nárast medicínskych objavov.

Koľko pravdy je v skutočnosti v strašných proroctvách Baby Wangy?

Otázkou teraz zostáva, koľko pravdy je v skutočnosti v šokujúcich proroctvách Baby Wangy? Koľko z predpovedí Baba Wanga bolo presných? Vraj nejaké boli. V roku 2022 jasnovidka varovala pred extrémnymi horúčavami, po ktorých bude nasledovať sucho. V skutočnosti sme minulý rok mali jedno z najsuchších liet vôbec. Krajiny ako Taliansko, Francúzsko a Portugalsko zápasili s rekordnými suchami a požiarmi.

Tieto proroctvá sa naplnili

Ďalšou z jej predpovedí na rok 2022 bolo, že Austráliu a Áziu postihnú „intenzívne záplavy“. Toto proroctvo sa tiež splnilo. V marci minulého roka Austrália vyhlásila národnú pohotovosť kvôli záplavám. „Katastrofálne“ povodne zabili 22 ľudí.

Baba Wanga tiež správne predpovedala katastrofu z 11. septembra 2001. Ešte v roku 1989 slepá jasnovidka varovala pred útokom na Spojené štáty a vyhlásila, že „americkí bratia padnú po útoku oceľových vtákov“. Jej predpoveď sa naplnila, keď štyri unesené lietadlá 11. septembra 2001 vydesili Ameriku a zabili takmer 3000 ľudí.

Baba Vanga (Vangelia Gushterova)
Zobraziť galériu (3)
Baba Vanga (Vangelia Gushterova)  (Zdroj: Facebook/Вангелия Гуштерова)

Hovorí sa, že Baba Wange predpovedala pandémiu koronavírusu už v roku 1966. Údajne vtedy varovala: "Koronavírus nás napadne." Neška Stefanova Robeva (73), o ktorej sa hovorí, že sa osobne stretla s Babou Wangou, tvrdí, že veštica jej túto predpoveď povedal pred smrťou. Vtedy však ešte nerozumela, čo tie slová znamenajú, povedala 73-ročná žena v rozhovore pre Daily Star.

Baba Wanga predpovedala svoju vlastnú smrť a katastrofu s cunami v Thajsku

Baba Wanga dokonca správne predpovedala svoju vlastnú smrť: zomrela na rakovinu prsníka 11. augusta 1996 vo veku 85 rokov. Tiež sa všeobecne uvádza, že veštica predpovedala ničivé cunami na sviatok vianočný v roku 2004. Katastrofa zdevastovala Indonéziu, Srí Lanku, Indiu, Thajsko a ďalšie krajiny a zabila viac ako 230 000 ľudí. "Obrovská vlna zaplaví veľké pobrežie plné ľudí a miest a všetko zmizne pod vodou," povedala už dávnejšie Baba Wanga.

Jej predpovede o Donaldovi Trumpovi sa tiež ukázali ako pravdivé. Baba Wanga predpovedala, že Trump bude trpieť chorobou. V októbri 2020 sa Trump nakazil Covidom-19. Baba Wanga údajne správne predpovedala aj černobyľskú katastrofu na Ukrajine v roku 1986 a smrť princeznej Diany v roku 1997.

Donald Trump si nebral servítku pred ústa.
Zobraziť galériu (3)
Donald Trump si nebral servítku pred ústa.  (Zdroj: SITA/AP Photo/Rebecca Blackwell)

Slepá veštkyňa Baba Wanga sa veľakrát mýlila

Netreba však veriť všetkému, čo Baba Wanga predpovedá. V minulosti sa raz alebo dvakrát pomýlila. Nesprávne napríklad predpovedala, že v roku 2010 vypukne tretia svetová vojna a že prirodzené pôrody sa skončia v roku 2023. Varovala aj pred posunom obežnej dráhy Zeme a katastrofickými slnečnými búrkami, no zatiaľ k takýmto udalostiam nedošlo.
 

Viac o téme: VešticaBaba VangaProroctváRok 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu