Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Medvede sú čoraz odvážnejšie: Šelma najskôr ukradla jedlo z donášky a potom sa vrátila aj po malinovku!

Medveď sa prišiel najesť.
Medveď sa prišiel najesť. (Zdroj: YouTube/The Telegraph)

ORLANDO - Medvede sa ako šelmy zakrádajú čoraz bližšie k ľudským príbytkom a najnovší príbeh zo zahraničia doslova berie dych. Samotná šelma prekvapila americkú domácnosť v Orlande na Floride, ktorá si objednala jedlo formou donášky pred dvere. Jedlo sa však dlho pred dverami neohrialo, keďže prišiel pán lesa a zhabal všetko, čo malo zasýtiť hladujúcich členov domácnosti.

archívne video

Tri medvieďatá na ceste. (Zdroj: Peter Gonda)

Donáška, na ktorej si pochutil medveď

Všetko sa odohrali začiatkom týždňa v americkom Orlande, pričom celý prípad popisuje web Fox 35 Orlando. Vyhladovaná a zvedavá šelma totiž ukoristila minulý týždeň nečakané jedlo – Taco Bell v hodnote 45 dolárov doručené cez Uber. Aké však bolo prekvapenie rodinných príslušníkov, keď si pozerali záznam z kamery a zistili, že medveď si všetko ukradol pre seba.

Šelma zrejme nechcela jesť len tak nasucho

Záznam jasne ukazuje, ako vodič dodávky Uber Eats položil jedlo pri dome v Orlande. O pár minút neskôr sa pred verandu vynorí zvedavý čierny medveď, oňuchá tašku a potom ju nenútene chytí ústami a odíde. To však nie je všetko. O pár minút sa vráti ešte po nápoje. 

Rodina neskôr zverejnila celý klip z kamery na sociálnych sieťach. Už o pár hodín ich prekvapilo, keď video dosiahlo viac ako 162 000 zhliadnutí. Dobrou správou však je, že keď sa firma o krádeži dozvedela, rodine objednávku údajne preplatila. Sama rodina však pre web priznala, že výskyt medveďov v tejto lokalite je vraj úplne bežný.

Viac o téme: JedloMedveďUSAFloridaOrlando
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu