Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragédia v dovolenkovom raji! Hororová nehoda počas medových týždňov: Ženích zomrel tri dni po svadbe

Fotografia je zo dňa, keď Nate Kuhlman požiadal o ruku svoju priateľku Marianu. Na prste vidieť zásnubný prsteň. Zobraziť galériu (2)
Fotografia je zo dňa, keď Nate Kuhlman požiadal o ruku svoju priateľku Marianu. Na prste vidieť zásnubný prsteň. (Zdroj: Facebook/Mariana Kuhlman)

CASTRIES - Svadba, medové týždne v Karibiku – no z ničoho nič roztrhala šťastie Natea a Mariany Kuhlmanových hororová nehoda! Médiá informujú o tragickej nehode a odvolávajú sa na dve zbierkové akcie spustené na internete.

Dvojica z amerického štátu Ohio sa zosobášila 28. októbra a hneď sa vydala na svadobnú cestu. Kuhlmanovci si vybrali Svätú Luciu, malebný ostrovný raj v Karibiku.

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Novomanžel mal nehodu pri vodnom lyžovaní a na následky nej zomrel, píše New York Post. V tom čase bol pár zosobášený iba tri dni, napísal rodinný priateľ v jednej z dvoch výziev na získanie finančných prostriedkov.

Píše sa v ňom: „Peniaze sú určené na pokrytie nákladov na last minute letenky na Svätú Luciu a späť, okamžité vydanie pasov (vraj pre príbuzných), dopravu, ubytovanie, stravu a prípravu pohrebu.“ Čo zostane, má dostať vdova Mariana. Doteraz sa vyzbieralo na dvoch zbierkach viac ako 100 000 dolárov.

Len tri dni po tejto fotografii zo svadobného dňa bol Nate Kuhlman mŕtvy.
Zobraziť galériu (2)
Len tri dni po tejto fotografii zo svadobného dňa bol Nate Kuhlman mŕtvy.  (Zdroj: GoFundMe)

Muž, ktorý čítal o dramatickom príbehu, napísal pozostalým: „S manželkou Jeanne sme rodičmi mladého muža menom Nathan Kuhlman. Vybrali sme si jeho meno, pretože znamená 'Dar Boží'. Nech je Pán s vami v týchto ťažkých časoch, veľmi nás mrzí vaša strata.“

Ozvala sa aj matka zosnulého, Heather Kuhlmanová. V dlhom príspevku na Facebooku Američanka napísala: „Našej rodine by sa práve teraz hodili nejaké modlitby. V súčasnosti je náš syn v Ježišovom náručí. Bez ohľadu na to, čo sa stane, Ježišu Kriste, veríme v Teba."

Viac o téme: NehodaSvadbaSmrťVodné lyžeMedové týždne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu