Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sociálna pracovníčka sa mala starať o chlapca: Skončilo sa to sexom! A to nie je všetko

Payton Shiresová sa musí zodpovedať pred súdom.
Payton Shiresová sa musí zodpovedať pred súdom. (Zdroj: Columbus police)

WASHINGTON - Škandál otriasol malým americkým mestečkom Mount Sterling, keď sa 24-ročná sociálna pracovníčka Payton Shiresová postavila pred súd za šokujúce obvinenia. Mala mať zakázaný vzťah s 13-ročným chlapcom a sexuálnym aktom porušila zákon. Ale to nie je všetko.

Daily Mail uviedol, že Shiresová a tínedžer sa stretli v rámci jej práce. Ona pracovala v zariadení, ktoré ponúka sociálnu podporu (pestúnskym) rodinám. Nezákonný vzťah sa údajne začal v septembri a odohral sa na viacerých miestach v Columbuse. Tínedžer sa k tomu priznal svojej matke v dôvernom rozhovore.

archívne video

Pravdivý príbeh: Šok pre každého otca – dcéra mi hrá v porne (Zdroj: Plnielanu.sk)

Matka zalarmovala políciu, ktorá našla v chlapcovom mobile usvedčujúci materiál - vymazané video zobrazujúce Shiresovú a maloletého pri pohlavnom styku. Šokujúce odhalenie jasne ilustrovalo rozsah údajného zločinu. Dráma však nabrala ďalší temný smer. Po tom, čo vzťah vyšiel najavo, sa Shiresová údajne objavila v chlapcovom dome so zbraňou a obvinila rodinu, že jej zničila život.

Payton Shiresová sa teraz musí zodpovedať na súde za sexuálne zneužívanie maloletých a vyhrážky. Odsúdenie môže znamenať roky za mrežami.

Viac o téme: Sociálna pracovníčkaSúd Payton ShiresováSex s neplnoletým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu