Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žiaľ neutícha: So seriálovým Chandlerom sa lúči aj samotný kanadský premiér, kedysi spolu chodili do školy!

Justin Trudeau zdieľal spomienku na Matthewa Perryho z detstva.
Justin Trudeau zdieľal spomienku na Matthewa Perryho z detstva. (Zdroj: SITA/Justin Tang/The Canadian Press via AP, NBC, Warner Bros.)

OTTAWA/LOS ANGELES - Umelecký svet sa dnes ráno prebudil do veľmi mrzutého, ba priam až neuveriteľného rána. Svet navždy opustil známy komik, herec a nezabudnuteľný Chandler zo seriálu Priatelia Matthew Perry. Ten skonal náhle vo veku 54 rokov a smútok za ním je taký veľký, že zasiahol aj svetových politikov. Za odchodom priateľa z detstva totiž smúti samotný predseda vlády v Kanade Justin Trudeau. Čo mali s hercom spoločné?

archívne video

V Ottawe demonštrovali proti opatreniam: Prišiel "Konvoj slobody" (Zdroj: profimedia.sk)

Ukazuje sa totiž, že síce nie všetci o tom vedeli, no aktuálny premiér Kanady Trudeau chodil s Perrym kedysi do školy. Všetko sa zbehlo tak, že Perryho rodičia sa rozišli vlastnou cestou keď mal budúci herec len rok. Po rozdelení trávil svoje detstvo s matkou v kanadskej Ottawe, kde navštevoval základnú školu.

Práve tu sa stretol aj s budúcim premiérom Kanady Justinom Trudeauom, ktorý mu dnes necháva odkaz do neba a spomína na detské časy. "Nikdy nezabudnem na hry na školskom dvore, kde sme trávili toľko času. Viem, že na svete nikto nikdy nezabudne, koľko radosti si priniesol. Ďakujem za tú zábavu, Matthew. Bol si milovaný a budeš nám chýbať," napísal premiér vo svojom príspevku na sociálnej sieti X.

Viac o téme: úmrtiePremiérReakciaMatthew PerryKanadaPriateliaJustin TrudeauChandler Bing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu