Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúci zločin: Matka strašným spôsobom týrala malého syna, skončil v mrazničke! Otrasný dôvod

Sharday McDonaldová týrala svoje dieťa.
Sharday McDonaldová týrala svoje dieťa. (Zdroj: Multnomah County Sheriff’s Office)

PORTLAND - V USA došlo k priam zverskému zločinu. Aby žena zistila, či má jej partner záujem o ich spoločné dieťa, mučila svojho synčeka waterboardingom a dala ho do mrazničky.

Ohavný prípad týrania momentálne zamestnáva úradníkov šerifa okresu Multnomah v americkom štáte Oregon. Matku tu zatkli po tom, čo svojho synčeka podrobila waterboardingu a dala ho do mrazničky. Waterboarding je technika mučenia, ktorá spôsobuje neznesiteľný pocit topenia a nemožnosti dýchať. O hroznom incidente, ku ktorému došlo ešte v októbri 2021, aktuálne informuje okrem iných aj spravodajský portál wpde.com.

archívne video

Polícia upozorňuje: Násilie nie je len fyzické týranie (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Polícia reagovala na telefonáty od znepokojených obyvateľov, ktorí oznámili, že matka z Greshamu v štáte Oregon dala svoje dieťa do mrazničky. Na mieste policajti narazili na 30-ročnú Sharday McDonaldovú, ktorá sa búrlivo hádala s otcom dieťaťa a nahlas naňho kričala. "Nechceš ho. Ukážem ti toto malé prekliate dieťa, je mi to jedno," kričala vraj 30-ročná žena.

Otec dieťaťa neskôr policajtom ukázal zaznamenaný videohovor, na ktorom bolo vidieť, ako Sharday McDonaldová drží syna za dupačky a leje vodu na tvár bezbranného dieťaťa. Policajt uviedol, že to vyzeralo, že sa dieťa snažilo zadržať dych, zatiaľ čo mu voda stekala po tvári a do nosa.

Keď Sharday zatkli, povedala policajtom, že nikdy nemala v úmysle syna zabiť alebo mu ublížiť. Chcela len vyskúšať, či sa jeho otec oňho vôbec zaujíma alebo či mu na ňom nezáleží. Tiež do toho vkladala nádej, že sa partner, ktorú ju opustil, k nej vráti.

Viac o téme: WaterboardingUSAOregonTýranie dieťaťaSharday McDonaldová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu