Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovská tragédia v Chorvátsku: Auto s tromi pasažiermi narazilo do kanála...Strašný pohľad! TOTO z neho ostalo

Vozidlo A3 skončilo prevrátené po veľkej nehode na chorvátskej diaľnici DC-22 pri Medži
Vozidlo A3 skončilo prevrátené po veľkej nehode na chorvátskej diaľnici DC-22 pri Medži (Zdroj: YouTube/PrigorskiHR Tv)

MEDŽA – Vo včerajších neskorých večerných hodinách sa na chorvátskej diaľnici DC-22 stala autonehoda, pri ktorej osobný automobil vpálil do zvodidiel a skončil v jarku neďaleko cesty. Pre všetkých troch pasažierov bol bohužiaľ tento incident osudným.

archívne video

Hromadná autonehoda v Číne (Zdroj: Profimedia.sk)

K strašnej udalosti došlo na chorvátskej diaľnici DC-22 v nedeľu 10. septembra o 22:15 hod. miestneho času, keď medzi Orechovcom a Guščerovcom neďaleko odbočky na Medžu havaroval osobný automobil s tromi pasažiermi na palube. O udalosti informuje chorvátsky web 24 sata. 

Vozidlo Audi A3 s poznávacími značkami Križević malo najprv zísť z cesty a následne naraziť do kanála. Všetci traja pasažieri boli muži vo veku od 22 do 29 rokov. Ich totožnosť zatiaľ nie je známa. 

Leteli vzduchom 

Diaľničný úsek bol na mieste nehody počas vyšetrovania uzavretý do skorých ranných hodín. Ako uviedla policajná stanica Koprivnica-Križevačka, k nehode došlo v nedeľu okolo 22:15 na ceste medzi Orehovcom a Guščerovcom. "Traja muži (22, 26 a 29) vo vozidle Audi A3 s ŠPZ Križević v dôsledku neprimeranej rýchlosti zišli z cesty a narazili do hlinenej konštrukcie dvodňovacieho kanálu. Auto sa následne prevrátilo a skončilo na neďalekej lúke. Pasažieri počas incidentu vypadli z vozidla a na mieste zomreli," píše sa v hlásení.  

Možné miesto pobytu 

Podľa neoficiálnych údajov webu Prigorski.hr., pochádzali dvaja muži z mesta Borje a jeden z Kalnika. Automobil mal šoférovať najmladší z nich. Telá všetkých troch obetí nešťastia previezli na patológiu do nemocnice v Bjelovari. Prípad je v štádiu vyšetrovania. 

Viac o téme: TragédiaDiaľnicaúmrtieAutonehodaChorvátskoKrimiKriževićMedžaSC-22GuščerovecOrechovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu