Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prekliata diaľnica D1? Brutálna nehoda kamiónu: Cesta je na ďalšom úseku úplne neprejazdná

(Zdroj: Topky)

TRENČÍN - Polícia, ale aj záchranné zložky dnes zasahujú už pri tretej situácii na diaľnici D1. Hneď ráno bol na úseku pri Sverepci v smere na Žilinu odstavení horiaci kamión. Neskôr smerom na Trnavu došlo k brutálnej tragédii, kedy vodič nezvládol riadenie a vpálil do stromu. Pred malou chvíľou na nehodu upozornila aj trenčianska polícia. Na diaľnici sa totiž prevrátil kamión. Cesta je momentálne neprejazdná.

Polícia upozorňuje dnes už na tretiu uzáveru diaľnici D1. Tentokrát sa jedná o nehodu kamióna, ktorý sa prevrátil a cesta je úplne pokrytá nákladom, ktorý mal kamión previezť. Na ceste je rozsypaných množstvo párkov. "Vodiči, diaľnica D1 v smere na Žilinu pri Sverepci je v tomto momente opäť NEPREJAZDNÁ z dôvodu prevrátenia kamiónu. Na mieste je polícia. Odklon dopravy je realizovaný cez zjazd Beluša. Rešpektujte pokyny polície," upozorňujú muži zákona.

 

‼AKTUÁLNE DIAĽNICA D1‼ ➡ Vodiči, diaľnica D1 v smere na Žilinu pri Sverepci je v tomto momente opäť NEPREJAZDNÁ z...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Wednesday, September 13, 2023

Prvá vážna udalosť na diaľnici D1 sa stala dnes hneď ráno. Kvôli rozsiahlemu požiaru kamióna bola cesta pri Sverepci v smere na Žilinu neprejazdná. Požiar vypukol krátko po šiestej hodine na kilometri 163,5 diaľnice D1 pri obci Sverepec v Považskobystrickom okrese. Na mieste zasahovalo 14 profesionálnych hasičov z Púchova, Považskej Bystrice a Trenčína. 

Len o pár hodín neskôr došlo na diaľnici D1 k brutálnej nehode, ktorá si vyžiadala životy troch ľudí. Podľa doterajších informácií malo na úseku smerom na Trnavu zísť z doposiaľ presne nezistených príčin auto z cesty a naraziť do stromu. V aute sa v tom čase nachádzali traja dospelí ľudia a dve deti. Úsek bol aj na tomto mieste neprejazdný.

Viac o téme: NehodaCestaKamiónDiaľnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu