Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE FOTO Diaľnica D1 je neprejazdná, horel tam kamión s cisternou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

SVEREPEC – Diaľnica D1 pri Sverepci v smere na Žilinu je neprejazdná, horí tam kamión s cisternou. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Archívne video

Na diaľnici D1 sa bicyklovala žena! Prešla približne štyri kilometre (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Požiar kamióna s cisternou na diaľnici D1 pri Sverepci už hasiči uhasili. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Požiar vypukol krátko po šiestej hodine na kilometri 163,5 diaľnice D1 pri obci Sverepec v Považskobystrickom okrese. Na mieste zasahovalo 14 profesionálnych hasičov z Púchova, Považskej Bystrice a Trenčína. 

Horiaci kamión na D1
Zobraziť galériu (2)
Horiaci kamión na D1  (Zdroj: Facebook/Dopravný servis Orava)

"Požiar zasiahol kabínu a prednú časť cisterny. Cisterna bola čiastočne obhorená, nebola poškodená. Nedošlo k úniku nebezpečnej látky (pravdepodobne oxidu uhličitého) z cisterny. Pri udalosti sa nikto nezranil. Aktuálne je už požiar zlikvidovaný," uviedol Petrík. Ako dodal, pracovníci Národnej diaľničnej spoločnosti momentálne dočisťujú vozovku, doprava by mala byť čoskoro spustená v jednom jazdnom pruhu. Príčinu vzniku požiaru vyšetrujú znalci.

Viac o téme: NehodaDopravaKamiónPolícia NeprejazdnáD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu