Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hanba na celý svet: Arogantný Slovák s bavorákom zdemoloval pláž v Chorvátsku, neuveriteľná drzosť!

Auto na pláži zapadlo. Zobraziť galériu (3)
Auto na pláži zapadlo. (Zdroj: Tip čitateľa)

ZÁHREB - Slovenskí turisti v zahraničí sa obvykle na svojich potulkách či letných dovolenkách snažia správať civilizovane a s rešpektom. Nie vždy je to však pravda a nájdu sa jedinci, ktorí urobia krajine hanbu na celé leto. Hrôza je o to väčšia, keď sa veľkého faux pas chytia aj tamojšie médiá. Reč je totiž o Slovákovi, ktorý arogantným spôsobom znepríjemnil pobyt turistom na pláži, ktorú nechal v dezolátnom stave.

archívne video

Lietadlo hasiace požiar v Chorvátsku (Zdroj: Foto: Tip od čiateľa)

O prípade detailne informuje portál Zadarski.hr. Aj k nám dorazili anonymné zábery z toho, ako sa na populárnej pláži v meste Šimuni na ostrove Pag nachádza odstavené vozidlo značky BMW so slovenskými značkami. Sťažnosť pre denník prišla od jednej z turistiek, ktorá informovala o aute, ktoré je "zaparkované", zapadnuté a nepojazdné na jednej z pláží. Svoje tvrdenie podporila viacerými zábermi auta. 

Hanba na celý svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Bol som rozčúlená aroganciou primitívnych turistov, ktorí s autom zapadli na pláži hneď blízko mora. Zničili pláž, keď sa pokúšali auto odtiahnuť, pričom neskôr prišiel "na pomoc" ďalší nespratník," posťažovala sa miestna osoba, ktorá si neželá byť menovaná. No podľa nej boli obidvaja Slováci odetí v oblečení značky Balenciaga.

Hanba na celý svet:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Úrady ani nepohli prstom

Celú spúšť ešte v znamení zúfalstva symbolicky demonštruje fakt, že podľa svedkov úrady v prípade nekonajú. "Pláž je zničená a ľudia sa čudujú a neveria tomu, že my, miestni, sme nahnevaný a bezmocní, pretože žiadny z úradov nereaguje," tvrdí jeden zo svedkov, ktorý dodáva, že práve preto sa prípad rieši už aj v médiách. Nemôžu totiž viac mlčať.

Viac o téme: PlážChorvátskoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu