Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Česká prvá dáma boduje! V smaragdovozelených šatách bola neprehliadnuteľná: Pochádzajú z dielne poprednej návrhárky

Eva Pavlová ohúrila šatami od Blanky Matragi Zobraziť galériu (3)
Eva Pavlová ohúrila šatami od Blanky Matragi (Zdroj: Instagram/Blanka Matragi)

PRAHA - Český prezident Petr Pavel a jeho manželka Eva sa v pondelok v Prahe stretli s mozambickým prezidentom Filipem Nyusim a jeho manželkou. Prvá dáma Českej republiky zvolila pri tejto príležitosti smaragdovozelené šaty, v ktorých bola neprehliadnuteľná.

Šaty, v ktorých Pavlová vítala zahraničnú delegáciu, pochádzajú z dielne poprednej českej módnej návrhárky Blanky Matragi, ktorá sa fotkou prvej dámy pochválila aj na svojom Instagrame. „Je radosť spolupracovať s milou, šarmantnou dámou,“ napísala k fotke Matragi.

Eva Pavlová na stretnutí s mozambickým prezidentom Filipem Nyusim ohúrila v smaragdovozelených šatách od poprednej českej módnej návrhárky Blanky Matragi
Zobraziť galériu (3)
Eva Pavlová na stretnutí s mozambickým prezidentom Filipem Nyusim ohúrila v smaragdovozelených šatách od poprednej českej módnej návrhárky Blanky Matragi  (Zdroj: Instagram/Blanka Matragi)

Šaty, ktoré sú špecifické digitálne spracovanou maľbou inšpirovanou prírodnými motívmi, boli podšité hodvábnym šifónom. Navrhnuté boli na princípe vzdušnosti, čím sa hodia skôr na teplejšie dni, ktoré momentálne v našich končinách postrádame. Prvej dáme v nich mohlo v upršanom počasí byť trochu chladnejšie. 

Šaty si prispôsobila

Smaragdovozelené šaty sa na e-shope českej návrhárky predávajú za 44-tisíc korún, čo je v prepočte 1814 eur. Predávajú sa spolu so šatkou v rovnakej farbe a s rovnakým motívom, ktorú však Pavlová nevyužila a vymenila ju za elegantný opasok čiernej farby. Celý outfit doplnila čiernymi lodičkami na nízkom opätku a minimalistickými šperkami. 

Eva Pavlová na stretnutí s mozambickým prezidentom Filipem Nyusim ohúrila v smaragdovozelených šatách od poprednej českej módnej návrhárky Blanky Matragi
Zobraziť galériu (3)
Eva Pavlová na stretnutí s mozambickým prezidentom Filipem Nyusim ohúrila v smaragdovozelených šatách od poprednej českej módnej návrhárky Blanky Matragi  (Zdroj: Facebook/Petr Pavel)

Manželka mozambického prezidenta Isaura Nyusi si pri tejto príležitosti obliekla leské tmavomodré šaty, ktoré vytvárali príjemný kontrast k pestrofarebným šatám, ktoré mala oblečené Pavlová. 

Viac o téme: ŠatyBlanka MatragiEva Pavlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu