Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šokujúci nález rakúskych policajtov: V aute tri maloleté deti a v kufri prevážal svoju mŕtvu manželku!

(Zdroj: Getty Images)

ANSFELDEN – Mimoriadne kuriózny prípad zažili policajti v nedeľu v rakúskom Ansfeldene pri Linzi. Pri bežnej prehliadke objavili u muža v kufri auta mŕtvolu jeho vlastnej manželky. K incidentu sa muž dokonca priznal skôr ako mu policajti stihli prehliadnuť auto.

Na policajtov dokonca vyrukoval s vetou, „Viem, že som hľadaný. Nemám vodičský preukaz a v kufri mám mŕtvolu,“ šokoval policajtov Florian O. (39) z Linzu. Policajti sa presvedčili, že muž hovorí pravdu a v kufri auta naozaj našli jeho zosnulú manželku prikrytú iba posteľnou obliečkou.

Ulička záchrany na R1 pri trojnásobnej hromadnej nehode nefunguje efektívne (Zdroj: Tip čitateľa)

V aute dokonca sedeli jeho tri maloleté deti vo veku 15, 11 a 5 rokov. Podľa nemeckej televízie RTL mala žena umrieť prirodzenou smrťou. Nedávno jej bola diagnostikovaná rakovina prsníka, no odmietla sa liečiť. Podľa dostupných informácií mala žena zomrieť krátko predtým, ako ho policajti zastavili.

Manželku plánoval pochovať na neznámom mieste a deti chcel odviezť k príbuzným. Muž nie je však pre policajtov neznámy. Miestna polícia ho registruje už od minulého roku od augusta, keď sa nedostavil na súdnej jednanie. V tom čase prirovnával opatrenia proti koronavírusu k holokaustu a organizoval demonštrácie. Podľa oficiálnej správy z pitvy sa na tele ženy neobjavili žiadne známky násilia spôsobené treťou stranou. Viac informácií by mala ešte poskytnúť toxikologická správa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu