Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zásnuby sa skončili tragédiou! Žena spadla z útesu, svoje áno už partnerovi nepovie

Zásnuby sa skončili tragicky
Zásnuby sa skončili tragicky (Zdroj: Facebook/Hurriyet.com.tr)

CANAKKALE - Nizamettin Gursu sa rozhodol požiadať svoju priateľku o ruku na jednom z najstrmších útesov aké sa v Turecku nachádzajú. Svadby sa však už nedočkajú. Jedna z najromantickejších chvíľ v živote sa pre tento pár skončila obrovskou tragédiou.

Tragédia sa odohrala len pár minút po tom, čo Nizamettin pokľakol pred svojou vyvolenou a položil jej tú najdôležitejšiu otázku. Zásnuby zorganizoval ako romantický piknik na útese s výhľadom na Turecko. 39-ročná Yesim Demir povedala svojmu priateľovi áno a pre pár nasledovali chvíle plné radosti, šťastia a emócií. Zo zásnub sa však radovali len pár minút. 

Nizamettin sa vybral do auta pre vopred nachystané občerstvenie, ktorým by oslávili novú etapu vo svojich životoch. Po chvíľke však začul hlasný výkrik svojej snúbenice. Rozutekal sa späť na útes, kde zistil, že Yesim sa pravdepodobne pošmykla a zletela z útesu zhruba 32 metrov. 

 

📍Yeşim'in düşerek öldüğü Polente Burnu, kontrollü ziyarete açıldı 👉Bozcaada ilçesinde Yeşim Demir'in (39) erkek...

Posted by Körfez'de Manşet Gazetesi on Monday, July 24, 2023

Podľa informácií miestnych médií žena bola bezprostredne po páde stále nažive, avšak aj napriek veľkej snahe záchranárov zraneniam podľahla ešte v ten istý večer. 

Viac o téme: TragédiaSmrťZásnubyTurecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu