Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna ruská bankárka prišla o život: Ďalší záhadný pád z okna, nikto nič nevidel!

Kristina Baikova zomrela za záhadných okolností
Zobraziť galériu (2)
Kristina Baikova zomrela za záhadných okolností (Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Kristina Baikova vypadla z okna svojho bytu v Moskve a zomrela na mieste. V súčasnosti sa hromadia fámy o pokusoch o atentát a do schémy zapadá aj tento incident. Okolnosti jej úmrtia sú zahalené rúškom tajomstva, podobne ako divné úmrtia ďalších vysokopostavených ľudí v Rusku.

Kristina Baikova, viceprezidentka ruskej Loko Bank, zomrela nedávno za záhadných okolností. 28-ročná žena vypadla z okna svojho bytu v Moskve z jedenásteho poschodia. Podľa ruských médií zraneniam na mieste podľahla. 

Otec zavraždeného Daniela Tupého vypovedal na NAKA (archívne video)

Otec zavraždeného Daniela Tupého vypovedal na NAKA (Zdroj: Topky./Maarty)

V ruských médiách je prezentovaná veľmi záhadná verzia jej smrti. Muža menom Andrej (34) si vraj pozvala večer 23. júna do svojho bytu. Pripili si a rozprávali sa o svojom živote. Zdravotný stav Kristiny Baikowej zrejme nebol najlepší. Pravdepodobne bola na moskovskej klinike a vraj užívala hormonálne prípravky. Každopádne, v istom momente bol Andrej inak zaneprázdnený a zrazu Kristína vypadla z okna. Všetko sa malo stať bleskovo. Andrej vraj volal záchranku, ale záchranári už mohli len konštatovať jej smrť.

Krásna ruská bankárka prišla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Prigožin žije v miestnosti bez okien

Údajné útoky, pri ktorých mal šéf Kremľa údajne nechať zhadzovať z okien ľudí, ktorých nemal rád, sa dostali na titulky od začiatku vojny na Ukrajine. Ozbrojené povstanie Jevgenija Prigožina a jeho bojovníkov wagnerovcov minulý víkend vyvolalo ďalšie obavy z pokusov o atentát. Prigožin sa údajne nachádza v hotelovej izbe bez okien, aby zabránil svojmu zabitiu takýmto spôsobom.

Viac o téme: SmrťPád z oknaMoskvaKristina Baikova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu