Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok v Chorvátsku: Turistka roztiahla nohy a... čo to, preboha, robí? Zhrození kúpajúci si ju natočili pri intímnej chvíli

Nahá turistka v Chorvátsku predvádzala šokujúcu šou: Plávajúci ľudia len vyvaľovali oči... Zobraziť galériu (4)
Nahá turistka v Chorvátsku predvádzala šokujúcu šou: Plávajúci ľudia len vyvaľovali oči... (Zdroj: Sata24, Getty Images)

DRAMALJ – Krásny utorkový deň v chorvátskej obci Dramalj vylákal otca s deťmi na ryby. Zatiaľ čo si deti užívali relax na pláži, otcovi na pobreží sa naskytol nečakaný pohľad. Jeho zrak sa uprel na neďaleké mólo, na ktorom zbadal opaľujúcu sa turistku. Netrvalo dlho, kým si uvedomil, že to, čo mladá slečna v Evinom rúchu vyvádza, nie je práve natieranie sa opaľovacím krémom.

archívne video

Z Bratislavy odišiel prvý autovlak do chorvátskeho Splitu (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

„Bol večer, keď som sa vybral s deťmi na ryby,“ opísal utorkový podvečer šokovaný čitateľ portálu 24 Sata. Zatiaľ čo sa jeho deti kúpali v mori, mužovi na pobreží sa naskytol pohľad na nečakanú scénu. Najskôr si myslel, že mladá dáma sa na pláži natiera opaľovacím krémom. Krátko nato si však uvedomil, že dlhovlasá brunetka na móle predvádza erotickú šou.

Šok v Chorvátsku: Turistka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Sata24)

„Videl som ju rozprávať na kameru. Hovorila po anglicky,“ opisuje svedok situáciu. Aj keď na záberoch celé divadlo zakrýva pes stojací na pravom mieste, mužovi došlo, o čo v skutočnosti ide. „Zdalo sa, že v taške niečo hľadá,“ dodal s tým, že celú situáciu stopol starší pár, ktorý sa spoza neostýchavej slečny začal zjavovať v zábere. Hneď, ako si brunetka uvedomila, že za jej chrbtom sa niekto blíži, tvárila sa, akoby sa nič nestalo.

Šok v Chorvátsku: Turistka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Sata24)

Pikantný incident šťavnato okomentovali domáci. „Ako to, že ja som ešte na niečo podobné nenatrafil,“ napísal sklamaný divák. Ľuďom sa nepozdával ani fakt, že výhľad kazí pes, ktorý pôsobil ako prirodzená cenzúra. „Ten hlúpy pes nemohol stáť na horšom mieste,“ komentoval ďalší.

Šok v Chorvátsku: Turistka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Sata24)

Viac o téme: ChorvátskoTuristkaPlážNahotaMóloNahá turistkaMastu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu