Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia pátra po nebezpečnom mužovi! Brutálne napadol a znásilnil mladú ženu

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Pražská polícia pátra po mužovi, ktorý podľa nej v sobotu skoro ráno v parku na Letnej brutálne napadol ženu a potom ju znásilnil. ČTK to povedal hovorca polície Richard Hrdina. Na policajnom webe zverejnil kamerové záznamy, podľa kriminalistov je na nich zachytený podozrivý muž tmavej pleti a svedok celej udalosti. Pokiaľ niekto kohokoľvek z tejto dvojice poznáva, má volať linku 158.

"Kriminalisti zo 6. oddelenia Prahy I preverujú prípad znásilnenia, ktorého sa na mladej žene dopustil neznámy muž tmavej pleti. V skorých ranných hodinách ju brutálne fyzicky napadol a potom aj znásilnil," uviedol hovorca.

Polícia v Česku pátra po mužovi, ktorý brutálne napadol a znásilnil ženu (Zdroj: Polícia ČR)

Na kamerových záznamoch z okolia miesta útoku je podľa polície zachytený podozrivý muž tmavej pleti, vysoký približne 180 až 185 centimetrov, oblečený vo svetlej košeli a bielych nohaviciach. V piatok 16. júna bol na akcii Antigona Night Shift pri Metronóme. "Potom ho kamery zachytili na druhý deň, keď krátko po 02:00 oslovoval okoloidúce ženy na Štefánikovom moste. Druhý muž s longboardom v ruke je svedok celej udalosti, ktorý by mohol poskytnúť kľúčové informácie k dolapeniu páchateľa," doplnil hovorca.

Zároveň polícia žiada návštevníkov spomínanej akcie na Letnej, ktorí majú fotografie s týmito mužmi, aby ich kriminalistom poskytli. Páchateľovi za znásilnenie, v prípade chytenia a odsúdenia, hrozí až desaťročný pobyt za mrežami.

Viac o téme: ČeskoPátranieZnásilneniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu