Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šialený incident za bieleho dňa! Muž na VIDEU brutálne zaútočil na nič netušiacu babku a jej vnučku

Útočník brutálne napadol ženu a jej vnučku.
Útočník brutálne napadol ženu a jej vnučku. (Zdroj: Twitter/NewsAlphas)

BORDEAUX - V centre francúzskeho mesta Bordeaux sa odohral za bieleho dňa brutálny útok. Agresor tam napadol babičku s jej vnučkou. Otrasné scény zachytené na kamerovom zázname pobúrili celú krajinu.

Na záberoch vidieť, ako útočník najprv stojí na ulici. Potom zbadá staršiu ženu s dievčaťom ísť do vchodu, píše Free Press Journal. V okamihu, keď za sebou chcú zatvoriť bránu, muž pribehne a začne na ňu tlačiť, aby ju otvoril. To sa mu nakoniec aj podarí. 

archívne video

Muž útočil nožom vo francúzskom Annecy (Zdroj: Twitter)

Obe osoby potom brutálnym spôsobom vytiahol von na ulicu a zvalil ich na zem. Dievča následne chytil za ruku, zdvihol a odsotil. Nakoniec zo zeme zdvihol menší predmet a utiekol. Dievča potom vystrašené pribehlo k babičke. Polícia už útočníka zadržala. V registri už má pár záznamov.

Na incident okrem iných reagoval, minuloročný neúspešný krajne pravicový kandidát na prezidenta Éric Zemmour. Ten je známy svojimi kritickými vyjadreniami na islam a prisťahovalectvo. „Otrasné. To je dnešné Bordeaux. To je to, čo (migranti) urobili našej krajine. Francúzi, prebuďte sa!,“ napísal na Twitteri Zemmour.

Viac o téme: ŽenaVnučkaútok FrancúzskoBordeaux
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu