Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zakladateľ najpoužívanejšej sociálnej siete sa nezdá: Zuckerberg získal dve medaily! Gratulácie od profesionálov

Mark Zuckerberg získal v jiu-jitsu dve medaily.
Mark Zuckerberg získal v jiu-jitsu dve medaily. (Zdroj: Instagram/Zuck)

REDWOOD CITY - Zakladateľ Facebooku Mark Zuckerberg (38) si zo svojho turnaja v džiu-džicu odniesol zlatú a striebornú medailu. Súťažil v Redwood City v Kalifornii za tím guerilla džiu-džicu, s ktorým trénuje. 38-ročný muž zdieľal na svojom instagramovom účte niekoľko fotografií, na ktorých je počas súťaže.

"Išiel som na svoj prvý turnaj v džiu-džicu a vyhral som nejaké medaily pre tím guerilla džiu-džicu," napísal miliardár a pridal emoji striebornej a zlatej medaily. Poďakoval sa aj rôznym ľuďom za tréning.

Zápas Kubinová vs. Zemanová je zrušený: Vyjadrenie Dagmar

Prostredníctvom Instagramu mu zablahoželal aj profesionálny bojovník Khai „The Shadow“ Wu, jeden z trénerov Zuckerberga. "Vidieť včera bojovať Zucka bolo dosť epické. Žiadna bitka nebola jednoduchá a všetko bolo zaslúžené. Bolo pre mňa cťou pomáhať mu ako tréner a dávať akúkoľvek radu," komentoval športovec niekoľko fotografií, ktoré vznikli aj počas súťaže. Počas pandémie koróny vraj Zuckerberg objavil tento koníček pre seba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

V súkromí je všetko v poriadku

Bossovi spoločnosti Meta sa darí nielen v športe: Nedávno oznámil, že sa s manželkou Priscillou Chan (38) opäť stali rodičmi. Na Instagrame zverejnil fotografiu, na ktorej ležia spolu so svojou nedávno narodenou dcérkou. Pridal aj obrázok hrdej mamičky s čerstvo narodeným bábätkom. „Vitaj na svete, Aurelia Chan Zuckerberg,“ napísal podnikateľ. Chan a Zuckerberg sú manželmi od roku 2012. Okrem Aurelie majú aj dve dcérky Maximu (7) a Augustu (5).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu