Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Odstrašujúce VIDEO z palubnej kamery: Dievčatko mu vbehlo priamo pod auto, srdcervúce slová vodiča!

Vodič nemohol zrážke zabrániť. Zobraziť galériu (3)
Vodič nemohol zrážke zabrániť. (Zdroj: Facebook/Dash Cam Owners Australia)

MELBOURNE - Vodič, ktorý z palubnej kamery vytvoril virálne video, na ktorom je malé dievčatko zrazené autom, prvýkrát prehovoril a povedal, že je vďačný za online podporovateľov.

Muhammad Danish išiel rýchlosťou 40 km/h po úzkej ulici v Brunswick East v Austrálii, keď sa pred jeho auto vyrútilo mladé dievča. Hoci v momente, ako uvidel dievča, okamžite brzdil, Danish sa nedokázal vyhnúť tomu, aby ju zrazil, píše New York Post.

Dôchodca nedal prednosť 20-ročnému motorkárovi: Hrozné následky! (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Rozzúrený otec dievčaťa sa rozbehol za ňou a pred zdvihnutím dcéry udrel päsťou do kapoty auta. Našťastie dievča nebolo vážne zranené.

Odstrašujúce VIDEO z palubnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Dash Cam Owners Australia)

Danish povedal, že otec a susedia dievčaťa sa na neho rýchlo vybehli, napriek tomu, že urobil všetko, čo mohol, aby ho zachránil. Msl jediné šťastie a to, že palubná kamera všetko nasmínala. Alo povedal pre „A Current Affair“, vďaka tomu dokázal svoju nevinu. "Toto video mi skutočne zachránilo život, pretože keby si polícia vypočula vyhlásenia, mohol by som byť obvinený a (uznaný) vinným," povedal v relácii.

Hoci auto zastavil hneď, ako si uvedomil, že mu v ceste stojí dievčatko, hovorí, že si želá, aby k incidentu nedošlo. „Tri alebo štyri dni to bolo pre mňa veľmi ťažké. Nemohol som nič urobiť,“ povedal Danish. "Stále sa mi to prehrávalo v mysli a moja myseľ len simulovala situáciu 100 rôznymi spôsobmi."

Odstrašujúce VIDEO z palubnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Dash Cam Owners Australia)

Video z incidentu sa stalo virálnym po tom, čo ho zdieľal DashCam Owners Australia, pričom mnohí, ktorí ho videli, stáli na strane vodiča.

Danish povedal, že čítanie komentárov pod videom mu pomohlo po incidente. „Dokonca aj polícia mi povedala, že to nie je moja chyba. Myslel som si, že som mohol urobiť niečo lepšie, aby som tomu dievčaťu neublížil, ale správy a komentáre ľudí ma skutočne podporili,“ povedal Danish.

Viac o téme: NehodaAustraliaMelbourneZrazené dievča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu