Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce VIDEO krádeže za bieleho dňa: Zločin priamo pod nosom ministerstva, turisti nechápali

Lupiči kradli v luxusnom obchode počas bieleho dňa
Lupiči kradli v luxusnom obchode počas bieleho dňa (Zdroj: Twitter/@LoveWorld_Peopl)

PARÍŽ = Traja ozbrojení lupiči vykradli luxusný parížsky obchod Bulgari. Z obchodu zmizli šperky a luxusné hodinky v hodnote niekoľko miliónov eur. Absurdná na prípade je skutočnosť, že obchod sa nachádza priamo vedľa francúzskeho Ministerstva spravodlivosti.

Pri krádeži dvaja z lupičov držali zbrane, zatiaľ čo tretí plnil prichystané vrecia ukradnutým tovarom. Podobný prípad sa pritom na rovnakom mieste už v minulosti stal. Je to druhá lúpež v priebehu dvoch rokov priamo pod nosom ministerstva. Podľa dostupných informácii sa lupiči pokúsili škrtiť člena ochranky a spôsobili mu vážne zranenie.

Prezidentka Zuzana Čaputová po návrate z Ukrajiny (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Krádež šperkov a luxusných hodiniek začala v sobotu okolo 13:45 a trvala iba niekoľkých minút. Lupiči potom utiekli na dvoch čiernych motorkách cez preplnené námestie turistov, informoval South China Morning Post.

Dramatické video sa začalo šíriť sociálnymi sieťami a dokazuje ako traja lupiči s čiernymi prilbami a kuklami pokojne vykradli luxusný obchod za bieleho dňa. Hoci sa v susedstve nachádza Ministerstvo spravodlivosti, podľa dostupných informácii neboli v tom čase na mieste žiadne policajné hliadky. Luxusný obchod Bulgari v Paríži vlastní jeden z najbohatších mužov sveta Bernard Arnault. Ten má dokonca svoje sídlo menej ako kilometer od miesta krádeže, informoval DailyMail. Parížska prokuratúra uviedla, že začala s vyšetrovaním ozbrojenej lúpeže. Páchateľov sa im doteraz nepodarilo chytiť.

Viac o téme: LupičiKrádežFrancúzskoParížBulgari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu