Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DRÁMA v rodinnom dome: Pri streľbe zomrelo päť ľudí, najmladšia obeť mala iba 8 rokov! Podozrivý je na úteku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Roman Hanc)

HOUSTON - Útočník v texaskom meste Cleveland zastrelil v jednom dome piatich ľudí a teraz je na úteku. Informovala o tom americká stanica ABC. Podozrivý je podľa polície ozbrojený a je pod vplyvom omamných látok. Miestni obyvatelia dostali varovanie, aby nevychádzali von.

Streľba v malom meste vzdialenom asi 90 kilometrov severne od Houstonu sa odohrala v piatok pred polnocou miestneho času. Polícia teraz pátra po Mexičanovi, ktorý je podľa nej ozbrojený útočnou puškou AR-15. Stanica ABC uviedla, že v dome, kde sa strieľalo, bolo v tom čase desať ľudí. Najmladšie obete mali osem rokov, dve ženy zomreli v spálni, kde svojimi telami chránili dve deti - tie prežili. Zatiaľ nie je jasné, v akom vzťahu boli obete k strelcovi.

archívne video 

Streľba v jednom z petržalských bytov si vyžiadala jednu obeť, muž prevoz do nemocnice neprežil (Zdroj: Topky/Maarty)

V polovici apríla zahynuli v Alabame pri streľbe na oslave narodenín štyria ľudia, z vraždy sú obvinení dvaja mladíci vo veku 16 a 17 rokov. Agentúra AP vtedy uviedla, že Spojené štáty od začiatku tohto roka zaznamenali vyše 160 masových striel, za ktoré sa považujú incidenty so štyrmi a viacerými obeťami.

Viac o téme: ObeteStreľbaPodozrivýútok Texas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu