Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Polícia vo Washingtone po dvoch útokoch strelcov hlási osem zranených

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Osem osôb utrpelo zranenia v piatok v noci počas dvoch útokoch neznámych strelcov v americkom hlavnom meste Washington. TASR správu prevzala z agentúry AP, ktorá sa odvoláva na vyjadrenia polície.

Obete na životoch nehlásili. K obom streľbám došlo v tej istej časti mesta a uplynulo medzi nimi len krátke časové obdobie. Polícia uviedla, že medzi incidentmi môže existovať spojitosť. Predstaviteľ polície Andre Wright oznámil, že policajti zasahovali najskôr okolo 22.00 h miestneho času (4.00 h SELČ v sobotu) v spojitosti so streľbou hlásenou v jednej z mestských častí. Na mieste sa nachádzalo sedem mužov, ktorí utrpeli strelné zranenia.

Tie však podľa Wrighta neboli život ohrozujúce a väčšina zranených sama vyhľadala ošetrenie v nemocnici. Polícia o niečo neskôr zasahovala aj na neďalekej ulici, kde našla 12-ročné dievča so strelnými zraneniami. Policajti podľa svojich vyjadrení pátrajú po vozidle, ktoré opísal jeden zo svedkov. Údajní strelci z neho mali strieľať na ľudí na uliciach.

Viac o téme: Polícia Strelciútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu