Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia, ktorá zničila celú rodinu: Smrť pätnásťročného Tonyho spustila lavínu obvinení! Prípad sa aj po roku zamotáva

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LAS VEGAS – Americkú rodinu Torreovcov postihla strašná tragédia, keď vlani tragicky zomrel len 15-ročný Anthony. Katastrofa bola o to desivejšia, že vinníkom nebol niekto cudzí, ale jeho teta. Pri vyšetrovaní vyplávali na povrch informácie, ktoré viedli aj k zatknutiu jej kamarátky.

archívne video

Zúrivá matka zbila skejťáka

Anthony De La Torre (†15) utrpel v Las Vegas počas bláznivého nápadu so svojou tetou Destiny Jimenézovou (19) tragickú nehodu. Vystúpil na skateboard a počas jazdy sa držal bočných dverí na aute. Následky boli katastrofálne. Ako uvádza Daily Star, Anthony stratil rovnováhu a spadol priamo pod kolesá auta, ktoré riadila Destiny. Chlapec bol prevezený do nemocnice, ale po štyroch dňoch podľahol následkom zranení. 

Incident sa odohral 13. mája 2022, no po roku má ešte dohru. V prípade úmrtia Anthonyho bola v polovici marca tohto roku obvinená aj Anais Hernandézová. Pred kaskadérskym kúskom mal totiž Anthony požiadať práve ju, aby riadila vozidlo. Tá sa však odmietla podieľať na tomto šialenom nápade a vymenila si sedadlo za volantom so spomínanou Destiny.

Desivé priznanie 

Po tragédii, ktorá nasledovala, bola na miesto činu privolaná polícia. Destiny Jimenézová sa neskôr na polícii priznala, že pred samotným incidentom pila alkohol a fajčila marihuanu. Bola obvinená z troch trestných činov. Zatkli ju za bezohľadnú jazdu, ktorej následkom bola smrť, jazdu pod vplyvom alkoholu a omamných látok a bez platného vodičského preukazu. 

Anthonyho teta z matkinej strany Lydize Lopezová smúti nad stratou synovca. "Je veľmi ťažké sa s tým vyrovnať. Anthony tu nie je, nikdy ho už neuvidíme. Zaplatil životom za chybu, ktorú spravil niekto iný," povedala.

Posun prišiel rok po incidente, kedy vyšetrovanie dospelo k ďalším skutočnostiam. V prípade úmrtia maloletého tínedžera polícia zatkla aj Anais Hernandézovú. Skateboard, z ktorého spadol Anthony, mal patriť práve jej. Okrem toho bola obvinená z nedbanlivosti a zneužitia maloletej osoby.  
 

Viac o téme: TragédiaúmrtieNedbanlivosťUSALas VegasNevada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu