Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexuálna otrokyňa porozprávala o živote s perverzným guruom: Neuveriteľné, čomu bola vystavená

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - William Kamm sa narodil v Kolíne nad Rýnom a viedol náboženskú sektu v Austrálii. Sám o sebe tvrdil, že bol poverený Pannou Máriou, aby splodil deti s mladými dievčatami sekty. Rodina Stefanie Hinrichsovej prepadla manipulatívnemu guruovi. Teraz rozpráva o svojich zlých skúsenostiach.

Absolútnu hrôzu zažila dnes 43-ročná Stefanie Hinrichsová ako osemročné dievča. V tom čase sa jej rodina pripojila k sekte Williama Kamma, ktorý sa narodil v Kolíne nad Rýnom. S Kammom sa stretli na podujatí v Mníchove a nakoniec sa dokonca v roku 1991 presťahovali do Austrálie, aby boli súčasťou skupiny.

Emeritný pápež Benedikt XVI. v liste žiada o odpustenie v kauze sexuálneho zneužívania (Zdroj: profimedia.sk)

Takzvaný „Rád svätého Charbela“ je považovaný za kresťanskú sektu a náboženskú okrajovú skupinu. Hinrichovci s približne 200 členmi bývali v dedine Cambewarra, 100 míľ južne od Sydney. Aby si mohol zachovať absolútnu kontrolu nad svojimi členmi, dal si miesto pobytu obohnať ostnatým drôtom.

Čo Stefaniina rodina v tom čase nevedela: Kamm týral a znásilňoval dievčatá z rádu. Pre noviny Bild povedala: „Môj otec nás všetkých zneužíval: moju matku, nás deti. Ráno požiadal moju sestru Annu a mňa, aby sme s ním vliezli pod prikrývku. Prišlo mi to zvláštne, ale myslela som si, že sa len snaží všetkých chrániť."

"Bolo to ako vojna v mojej hlave"

Opak bol pravdou: William Kamm využil dobrú vieru jej rodiny, najskôr sa pomiloval s jej sestrou a nakoniec s mladou Stefanie. V tom čase mala len 14 rokov. Aj dnes je spomienka na manipulatívneho guru bolestná. "Bolo to ako vojna v mojej hlave," hovorí Hinrichsová. "Stále som myslela na samovraždu."

V tom čase bola nútená ísť s guruom do motela, aby s ním mala sex. Samozrejme, že neakceptoval odpoveď „nie“. Keď odmietla, znásilnil ju. "Pozrela som sa z okna a nekontrolovateľne som plakala," povedala Hinrichsová. Zneužíval ju každý mesiac celých päť rokov. Nakoniec otehotnela ako 19-ročná, potom ju nechal na pokoji.

Kamm svojich stúpencov zmanipuloval okrem iného tvrdením, že Panna Mária sa mu zjavila 13. v každom mesiaci a on musel zachrániť svet svojimi „posvätnými spermiami“. Ukázal Stefanie Hinrichsovej „listy, ktoré mu napísala Panna Mária“. Hinrichsová pre Bild: „Jeho rukopis hovoril, že som jedna z jeho kráľovien. Sľúbil, že budem bývať s ostatnými na zámku Neuschwanstein v Nemecku!“

Hovorí sa, že Kamm mal 84 manželiek

Hinrichsová však nebol jedinou takzvanou „kráľovnou“: podľa správ z médií mal William Kamm 84 „mystických manželiek“, s ktorými vraj splodil okolo 20 detí. 14. októbra 2005 bol odsúdený na trest odňatia slobody za sériu sexuálnych útokov, vrátane násilného sexuálneho napadnutia 15-ročného dievčaťa.

Na súde tvrdil, že bola jednou z jeho 84 mystických manželiek. Po odpykaní si deväťročného trestu ho v roku 2014 prepustili, no odvtedy čelil viacerým obvineniam z obťažovania mladých dievčat.

Viac o téme: SektaSexuálne zneužívanieWilliam KammStefanie Hinrichs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu