Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trumpov syn zosmiešňuje Zelenského: Vytiahol na neho staré video, kde tancuje polonahý

Syn bývalého amerického prezidenta Donald Trump Jr. a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ešte ako komický herec.
Syn bývalého amerického prezidenta Donald Trump Jr. a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ešte ako komický herec. (Zdroj: Facebook/Donald Trump Jr., Instagram/donaldjtrumpjr)

NEW YORK – Je viac ako očividné, že exprezident Donald Trump, aj jeho rodina, idú opačným smerom ako súčasná hlava USA Joe Biden. Prezident Ukrajiny, ktorého mnohé krajiny považujú za hrdinu, ktorý bráni svoju vlasť, Trumpov syn maximálne zosmiešnil na sociálnych sieťach. Okrem toho upozornil ľudí, že takýto človek riadi svetovú politiku.

Spojené štáty len prednedávnom spravili sympatický krok, keď sa prezident Joe Biden zrazu objavil v Kyjeve v spoločnosti svojho ukrajinského kolegu Volodymyra Zelenského. Oficiálna návšteva bola pred médiami utajovaná do posledných chvíľ. Biden okrem toho vystúpil v Kyjeve s prejavom, kde ubezpečil celú Ukrajinu, že USA jej bude vo vojne pomáhať až do konca. Bývalý prezident USA Donald Trump však zrejme zastáva iný názor a jeho syn Donald Jr. ho v tom evidentne podporuje. 

Na sociálnych sieťach sa pod oficiálnym profilom Trumpovho najstrašieho syna objavilo video, na ktorom je prezident Volodymyr Zelenskyj súčasťou choreografie komického stvárnenia chlapčenskej hudobnej skupiny Kazaky. Zhruba pred desiatimi rokmi mali krátky úspech v Európe. Zelenskyj pred nástupom do prezidentského kresla pôsobil ako komický herec a Trump Jr. to zneužil. Na krátkom zázname je vidieť predovšetkým Zelenského s kolegami hercami. Všetci sú oblečení v ženskom overale a obuté majú čižmy na vysokých podpätkoch, ktorými sa Kazaky preslávili. Ako píše portál queerty, pre Trumpa Jr. je zrejme novinkou, že Zelenskyj bol pred vstupom do politiky komickým hercom. 

Dôvod na koniec podpory Ukrajiny 

To však nebolo všetko. Donald Trump Jr. k videu pridal aj popis, ktorý dvíha zo sedadiel všetkých podporovateľov ukrajinského prezidenta. V jeho očiach to bol ďalší dôvod, prečo by USA nemali podporovať Ukrajinu vo vojne proti agresorovi z Ruska. "Ľudia pochopte, že toto je vodca nového ľavicového náboženstva. Toto je Ukrajina. Dajte mu všetky svoje peniaze a naďalej ho podporujte. Tento človek nahradil lorda Fauciho a bohyňu Gretu, aby viedol ďalšiu vlnu ľavicového šialenstva. Počúvame prosby tohto chlapíka, ktorý nám hovorí, ako sa máme správať na svetovej politickej scéne. Ide o americké miliardy, vaše miliardy, peniaze daňových poplatníkov. Čo zlé by sa mohlo stať?" píše najstarší syn Donalda Trumpa na sociálnych sieťach a ironicky dodal, že peniaze USA boli dobre použité.   

Spravil to aj jeho otec 

Trump Jr. zrejme zabudol na obdobie, keď aj jeho otec vstupoval do politiky. Donalda Trumpa preslávili viaceré vystúpenia. Verejnosť pripomenula jeho synovi len niektoré komické videá, na ktorých bol v popredí jeho otec.  

Mnohých ľudí takýto prejav nielen šokoval, ale aj pobúril. Vyjadrili sa, že syn bývalého prezidenta USA nie je v takej pozícii, aby mohol takýmto spôsobom verejne kritizovať prezidenta Ukrajiny. Západný svet spočiatku možno pochyboval, ako sa Ukrajina dokáže brániť náporu ruskej ofenzívy, ale boje na jej území prebiehajú už rok a armáda ani vedenie štátu sa Rusom ešte nevzdali. 

Viac o téme: PrezidentZosmiešnenieUSADonald Trump Jr.Volodymyr ZelenskyjVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu