Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia v meste Omaha v obchode smrteľne postrelila muža ozbrojeného puškou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OMAHA - Muž ozbrojený puškou typu AR-15 spustil v utorok streľbu vo vnútri obchodu siete Target v meste Omaha v americkom štáte Nebraska, čo vyvolalo paniku medzi nakupujúcimi a zamestnancami, ktorí sa utekali skryť. Polícia po svojom príchode na miesto muža smrteľne postrelila. Informovali o tom úrady, na ktoré sa odvolala tlačová agentúra AP.

Policajný šéf Todd Schmaderer uviedol, že muž mal pri sebe "množstvo nábojov" a dôkazy naznačujú, že ich mnoho aj vypálil. Podľa Schmaderera ešte nie je jasné, či muž do niekoho strieľal. Schmaderer dodal, že polícia nenašla nikoho raneného a prehľadala celý obchod, v ktorom sa podľa jeho slov ukrývalo niekoľko ľudí. Šéf polície ešte informoval, že na tiesňovú linku 911 volalo viacero osôb a policajti prišli na miesto činu do niekoľkých minút.

"Príslušníci, ktorí ako prví dorazili na miesto, vošli do budovy obchodu, konfrontovali podozrivého a zastrelili ho. Mal pri sebe pušku AR-15 a množstvo nábojov," povedal Schmaderer. Hovorca polície Chris Gordon uviedol, že obchod v západnej časti mesta Omaha v utorok okolo poludnia, po správach o streľbe, zatvorili.

Viac o téme: MužObchodStreľbaPuškaPostrelenieOmaha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu