Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hanba za hranicami: V Rakúsku spadol zo schodov opitý SLOVÁK, prepadol sa až do pivnice

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SALZBURG - Hneď dva podobné incidenty, pri ktorých hral hlavnú úlohu alkohol, hlásia po víkende z rakúskej spolkovej krajiny Salzbursko. Aktérmi boli Juhokórejčan a Slovák, ktorí obaja nezávisle od seba priopití padli z 1. poschodia ubytovacích zariadení, v ktorých trávili svoje dovolenky. Informovala o tom dnes agentúra APA.

archívne video

Po diaľnici D1 pri Ladcoch sa pohybovala lama, policajti ju chytili (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Kórejčan vypadol z balkóna v Salzburgu v noci zo soboty na nedeľu. Mladý 22-ročný muž sa pravdepodobne pri fajčení príliš vyklonil cez zábradlie. Slovák sa zrútil na schodisku a prepadol až do pivnice, informovala polícia.

Polícia po dôkladnom vyšetrovaní vylúčila cudzie zavinenie

Turista z Južnej Kórey, ktorý podľa polície vykazoval "zreteľné príznaky podnapitosti", si polámal niekoľko kostí. Okoloidúci o incidente vyrozumel Červený kríž, ktorého pracovníci muža prepravili na univerzitnú kliniku. Polícia po dôkladnom vyšetrovaní vylúčila cudzie zavinenie. 

Ani nie o 24 hodín neskôr, v nedeľu večer, stratil rovnováhu turista zo Slovenska na schodisku penziónu vo Werfenwengu. Štyridsaťdeväťročný muž prepadol cez zábradlie a padal 6,5 metra až do pivnice. Po ošetrení mu zdravotníci diagnostikovali iba zranenia na ľavom členku. Slováka, ktorý tiež vykazoval jasné príznaky opitosti, previezli do nemocnice v Schwarzachu.

Viac o téme: AlkoholTuristiZranenieSalzburg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu