Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ochlpenie na hrudi, brada a tehotenské bruško: Trans-otec otehotnel po sexe na jednu noc

Danny Wakefield (36) hrdo predstavuje svoj tehotenské brucho na fotke z roku 2020. Zobraziť galériu (5)
Danny Wakefield (36) hrdo predstavuje svoj tehotenské brucho na fotke z roku 2020. (Zdroj: Instagram/dannythetransdad)

SEATTLE - Danny Wakefield na prvý pohľad vyzerá ako úplne bežný mladý muž. Ale jeho pivné brucho je tehotenské. Kto je otcom dieťaťa, ktoré v tom čase 36-ročný rodák z amerického Seattlu nosil pod srdcom? Wakefield to nevie. Pretože k oplodneniu došlo počas vzťahu na jednu noc! Je to kuriózny príbeh, ktorý sa začal približne pred jedenástimi rokmi.

archívne video

V Záporožskej oblasti bola na Ukrajine zničená pôrodnica, hasiči mali pri zachraňovaní preživších čo robiť (Zdroj: Facebook/ДСНС України)

Wakefield sa narodil ako žena, no už od útleho veku sa identifikoval ako muž. Vo veku 25 rokov začal s testosterónovou terapiou a krátko na to podstúpil dvojitú mastektómiu. Tento termín sa v medicíne používa na označenie úplného odstránenia prsného tkaniva a mliečnej žľazy.

Rozhodnutie Wakefield neľutuje a pre Newsweek.com povedal: „Určite som mal pocit, že stelesňujem oveľa autentickejšiu verziu seba samého.“

Danny Wakefield (36) hrdo predstavuje svoj tehotenské brucho na fotke z roku 2020.
Zobraziť galériu (5)
Danny Wakefield (36) hrdo predstavuje svoj tehotenské brucho na fotke z roku 2020.  (Zdroj: Instagram/dannythetransdad)

No napriek zmene pohlavia mal Wakefield jeden veľký životný cieľ: "Vždy som chcel deti a predtým, ako som si zmenil pohlavie, vedel som, že chcem porodiť aspoň jedno dieťa."

Ochlpenie na hrudi, brada
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/dannythetransdad)

V roku 2020 na to dostal príležitosť. Dva mesiace po známosti na jednu noc s mužom z baru sa Wakefield nakazil koronavírusom, cítil sa mimoriadne zle a išiel k lekárovi. Počas tohto vyšetrenia dostal 36-ročný muž prekvapivú správu: Je tehotný!

Na svojich sociálnych sieťach, kde má teraz Danny viac ako milión sledovateľov, dostal Američan nielen gratulácie, ale bohužiaľ aj veľa nenávistných komentárov.

Ochlpenie na hrudi, brada
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/dannythetransdad)

Jeho odpoveď: „To, že som sa necítil ako žena, neznamená, že nemôžem využiť moje pôrodné orgány vo svoj prospech. Mám maternicu a použil som ju. Rodiť môžu aj trans muži a nebinárni ľudia.“

Od narodenia Wildera Wakefielda sú to už takmer tri roky. Išlo o najlepšie rozhodnutie jeho života. „Napriek nevoľnosti bolo tehotenstvo tou najlepšou skúsenosťou, akú som kedy zažil. Zamiloval som sa do svojho tela ako nikdy predtým.“

Ochlpenie na hrudi, brada
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/dannythetransdad)

Danny Wakefield zatiaľ neprezradil pohlavie dieťaťa. Zo špeciálneho dôvodu. "Je súčasťou príbehu môjho dieťaťa, aby si ho našiel pre seba."

Viac o téme: ŽenaTranssexuálPremenaTehotenstvo USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu