Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Beštiálna vražda pri sexe: Hlava a penis milenca skončili vo vedre

Schabusinessová napchala hlavu a penis obete do vedra. Zobraziť galériu (2)
Schabusinessová napchala hlavu a penis obete do vedra. (Zdroj: Facebook)

GREEN BAY - Taylor Schabusinessová je obvinená zo zabitia Shada Thyriona počas sexuálnej hry pod vplyvom drog a rozrezania jeho tela na kúsky pred tým, ako ich nechala ležať porozhadzované po dome.

Žena obvinená z odrezania hlavy svojho milenca počas sexuálnych hier a jej následného napchania spolu s penisom do vedra má byť v stave, keď nemôže na súdnom procese priznať svoju vinu z dôvodu nepríčetnosti.

ilustračné video

Mladíka obvineného z vraždy v Michalovciach vzali do väzby (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Súdny proces s Taylor Denise Schabusinessovou (25) sa má začať 6. marca 2023, ukazujú online záznamy. Schabusinessová je obvinená z úmyselnej vraždy prvého stupňa, zmrzačenia mŕtvoly a sexuálneho napadnutia tretieho stupňa a za údajné zabitie Shada Thyriona (25) vo februári 2022, píše Daily Star.

Právnici zastupujúci Schabusinessovú však tvrdia, že obvineniam proti nej nerozumie a nie je duševne schopná postaviť sa v marci pred súd.

Krátko pred Thyrionovou smrťou si Schabusinessová odstránila elektronický náramok, ktorý jej prikázali nosiť po tom, čo bola uznaná vinnou z iného zločinu. Už bol na ňu vydaný zatykač za porušenie podmienok prepustenia, ale skôr ako ju mohli zatknúť, našla Thyrionova matka jeho hlavu vo vedre vo svojom dome na Stony Brook Lane v Green Bay vo Wisconsine.

Policajti, ktorí prípad vyšetrovali, našli vo vedre aj „mužský orgán“, ako aj ďalšie časti tela porozhadzované po dome. Polícia neskôr prehľadala Schabusinessovej dodávku a objavila nádobu na varenie s ľudskými pozostatkami.

Shad Thyrion
Zobraziť galériu (2)
Shad Thyrion  (Zdroj: Facebook)

Po zatknutí 23. februára minulého roku Schabusinessová údajne vyšetrovateľom povedala, že sa „budú baviť pri hľadaní všetkých orgánov“. Tvrdí, že pred tým, ako išli do domu matky jej milenca, kde sa chceli zabávať sexuálnou hrou na otroka, obaja užili metamfetamín. Potom ho podľa prokuratúry sexuálne zneužila, telo rozštvrtila a časti tela umiestnila na rôzne miesta v dome a vo vozidle. Policajný dôstojník Green Bay Alex Wanish neskôr povedal, že spozoroval plastové vedro na podlahe prikryté plážovým uterákom. V ňom bola objavená ľudská hlava.

Schabusinessová údajne povedala polícii v Green Bay, že pokračovala v sexuálnom styku s Thyrionovým mŕtvym telom ešte nejaký čas po jeho smrti, „pretože si to užívala“.

„Bola viackrát psychiatricky hospitalizovaná, diagnostikovali jej bipolárnu a psychotickú poruchu. Možno to bol jeden z jej lepších dní, no som veľmi prekvapený výsledkom tejto správy,“ uviedol Schabusinessovej právnik Quinn Jolly.

V októbri dodal, že nedávno si všimol dramatický pokles schopnosti svojej klientky porozumieť prípadu vznesenému proti nej. Matthew Seipel, psychologický expert menovaný súdom, však tvrdí, že žena je schopná postaviť sa pred súd. „Dospel som s primeranou mierou odbornej istoty k názoru, že obžalovaná je spôsobilá zúčastňovať sa tohto procesu,“ uviedol expert.

Viac o téme: Vražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu