Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajný zdroj z Kremľa tvrdí, že Putin mal vo svojej rezidencii nehodu: Ale ten trapas, čo sa pri nej údajne stal!

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin mal pred pár dňami podľa zdroja z Kremľa spadnúť zo schodov vo svojej rezidencii. Nablízku boli traja jeho ochrankári, ktorí mu hneď pribehli na pomoc. O zlom zdraví ruského tyrana sa špekuluje už dlhšie, údajne trpí viacerými vážnymi ochoreniami.

Podľa správy, ktorá bola zverejná na ruskom kanáli Telegram na účte General SVR, mal Putin tento týždeň vo svojom dome nehodu. Pošmykol sa zo schodov a dopadol na kostrč, napriek tomu, že nosí topánky s protišmykovou podrážkou, informoval magazín Newsweek. Zdroj tvrdí, že sa dokonca pri incidente vyšpinil do nohavíc. 

Ak Putin stratí vplyv na Európu, trh s plynom sa upokojí, tvrdí Heger (archívne video)

Ak Putin stratí vplyv na Európu, trh s plynom sa upokojí, tvrdí Heger (Zdroj: TASR/Michal Svítok, Barbora Vizváryová)

Malo sa tak stať za prítomnosti jeho osobných strážcov, ktorí mu hneď pribehli na pomoc a ratovali ho. Následne ho preniesli na gauč a zavolali lekára, ktorý mal v tom čase v rezidencii službu. "Prišiel do pár minút, ale nemohol ho vyšetriť na mieste," tvrdí zdroj, podľa ktorého prezidenta následne preniesli do kúpeľne, aby ho mohli umyť. Putin sa pri páde nezranil, utrpel údajne len modriny. 

Správy o chatrnom zdraví ruského prezidenta sa objavujú prakticky od začiatku ruskej invázie na Ukrajinu koncom tohto februára. Sun Online nedávno prišiel s tvrdením, že Putin trpí začiatočným štádiom Parkinsonovej choroby a taktiež rakovinou pankreasu. Na stretnutí s kazašským prezidentom Kasym-Žomartom Kemeluly Tokajevom sa mu údajne triasla noha a šklbalo ňou, čo je jeden z príznakov Parkinsona. Na stretnutí s Putinovým náprotivkom na Kube si zas médiá všimli jeho podivne sfarbenú ruku. 

Viac o téme: RakovinaVladimir PutinParkinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu