Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na pohrebe obete útoku v Nashville sa strieľalo: Dvaja ľudia sú zranení

Polícia v Nashville tvrdí, že dvaja ľudia utrpeli zranenia.
Polícia v Nashville tvrdí, že dvaja ľudia utrpeli zranenia. (Zdroj: SITA/AP Photo/Jonathan Mattise)

NASHVILLE - Na pohrebe mladej ženy v americkom meste Nashville, ktorá nedávno zomrela na následky strelného poranenia, sa strieľalo. Zatiaľ neznámy páchateľ začal v sobotu paľbu z prechádzajúceho auta a zranil dvoch ľudí, zatiaľ čo odchádzali z kostola, kde sa konal smútočný obrad, napísala agentúra AP s odvolaním sa na políciu.

Policajti pátrajú po čiernom aute, z ktorého mohlo strieľať aj viac ľudí, pričom paľba zasiahla 18-ročnú ženu do nohy a 25-ročného muža do panvy. Ani jedno zo zranení nie je život ohrozujúce, uviedol hovorca nashvillskej polície Don Aaron.Niektorí smútoční hostia podľa neho boli ozbrojení a streľbu na auto opätovali, opísal policajný hovorca.

Streľba sa odohrala ešte pred tým, ako bola rakva s pozostatkami devätnásťročnej Terriany Johnsonovej vynesená z kostola.Johnsonová zomrela v polovici novembra a polícia pátra po 17-ročnom mladíkovi, ktorého podozrieva z jej vraždy. Policajti sa domnievajú, že začal strieľať na auto s Johnsonovou po tom, čo sa táto žena pred tým dostala do potýčky s jeho sestrou. Vyzerá to na nejaký druh sporu medzi dvoma skupinami ľudí, uviedol Aaron.

Viac o téme: PohrebStreľbaZraneníNashvilleObeť útoku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu