Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sex do trojky priamo na oltári: Kňaz si to rozdával s dominami

Kňaz si nakrúcal sexuálne video priamo na oltári. Zobraziť galériu (4)
Kňaz si nakrúcal sexuálne video priamo na oltári. (Zdroj: St. Tammany Parish Sheriff's Office)

PEARL RIVER - V októbri 2020 nakrútil v USA bývalý kňaz sexuálne video. Chytili ho pri čine a potom sa musel zodpovedať pred súdom.

Travis Clark (39) spáchal nekalú akciu v St. Peter and Paul Church v Pearl River v Louisiane, kde bol kňazom. Exklerik sa musel priznať súdu a priznal sa k natáčaniu sexuálneho videa s dvoma ženami na oltári svojho kostola, píše New York Post.

Šialená scéna na obrazovkách Markízy: KŇAZ V SUTANE si vyskúšal... Tak TOTO ste ešte nevideli! (Zdroj: TV Markíza)

Istý farník v októbri 2020 videl v noci v kostole svetlo a chcel veci skontrolovať. Šokovaný muž pri pohľade z okna uvidel svojho kňaza s vytiahnutým rúchom. S dvomi ženami v spodnej bielizni a s rôznymi sexuálnymi hračkami sa chystal znesvätiť oltár. Celé to bolo nakrúcané profesionálne dvomi kamerami a osvetlením.

Sex do trojky priamo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: St. Tammany Parish Sheriff's Office)

Oltár bol spálený

Alarmovaná polícia prichytila ​​39-ročného muža s Melissou Cheng (23) a Mindy Dixon (41) priamo pri čine. Hriešny muž Boží si najal ženy, ktoré pracujú ako dominy, pre svoje sexuálne video. Vyšetrovatelia našli na sociálnej sieti príspevok od Mindy Dixon, na ktorom deň predtým oznámila: "Idem do New Orleans znesvätiť dom Boží!"

Sex do trojky priamo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: St. Tammany Parish Sheriff's Office)

Sex do trojky priamo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: St. Tammany Parish Sheriff's Office)

Travisa Clarka arcidiecéza New Orleans zbavila kňazskej služby. A arcibiskup Gregory Aymond dal oltár spáliť. „Keď sa sväté miesto zneužíva na nesväté veci, musíme vyháňať zlých duchov,“ povedal. Gregory Aymond morálne obvinil svojho bývalého podriadeného Clarka, ale požiadal kongregáciu, aby neodsudzovala cirkev ako celok. Kňaz robil „démonické veci“. Prokurátori obvinili Travisa Clarka z hrubo urážlivého správania na verejnosti. Vinu priznal a vyviazol s trojročným podmienečným trestom pokutou 1000 dolárov.

Viac o téme: VideoSexKňazDominyPearl River
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu