Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vražda u našich susedov: VIDEO Česká polícia dolapila podozrivého za tri hodiny!

Českej polícii trvalo tri hodiny, kým dolapili muža podozrivého z vraždy.
Českej polícii trvalo tri hodiny, kým dolapili muža podozrivého z vraždy. (Zdroj: FB/Policie České republiky)

PRAHA - Česká polícia mala v stredu plné ruky práce! Naháňali človeka, ktorý bol podozrivý z vraždy 30-ročného muža. Jeho dolapenie im trvalo len pár hodín.

V súvislosti s násilným trestným činom, pri ktorom zomrel 30-ročný muž, zadržali kriminalisti krajského riaditeľstva len niekoľko hodín po skutku podozrivého z vraždy. Spolupracovali pritom s kolegami zo špeciálnej poriadkovej jednotky. Informovala o tom Policie České republiky.

Vražda u našich susedov: Česká polícia dolapila podozrivého za tri hodiny! (Zdroj: FB/Policie České republiky)

"Od utorka 22. októbra pracujú kriminalisti z 1. oddelenia na objasnení okolností trestného činu, ktorý sa odohral v ulici Bryksova na Černém Mostě a je kvalifikovaný ako vražda. Prípad začal okolo 17-tej hodiny, keď operátor linky 158 prijal oznámenie o náleze muža bez známok života na ceste," priblížila polícia. 

"Na miesto okamžite vyrazili policajné hliadky a výjazdová skupina kriminalistov, zatiaľ čo policajti prvosledových hliadok uzavreli príjazdovú komunikáciu, kriminalisti začali s obhliadkou miesta činu," opísali policajti. Na základe vyšetrovania sa policajti dostali na stopu podozrivému, ktorý bol približne po troch hodinách od skutku nájedný na neďalekej benzínke. So zadržaním pomohli aj kolegovia zo špeciálnej poriadkovej jednotky. 

"Vo veci prebiehajú ďalšie úkony trestného konania. 25-ročný muž je v tejto chvíli podozrivý zo spáchania trestného činu vraždy, za čo mu hrozí v prípade dokázania viny a odsúdenia až výnimočný trest," dodali policajti.

Viac o téme: VraždaPolícia PrahaČeská polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu