Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Útočník, ktorý v Lučenci nožom zranil dvoch ľudí, skončil vo väzbe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LUČENEC – Polícia vypátrala muža, ktorý začiatkom novembra v Lučenci nožom zranil dve osoby. Útočníkom mal byť 24-ročný muž z Fiľakova, okresný súd v piatok rozhodol o jeho väzobnom stíhaní. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Obvinený muž nožom zranil 26-ročnú ženu a 34-ročného muža na Špitálskej ulici, k incidentu došlo 3. novembra vo večerných hodinách. Útočník najskôr zaútočil na ženu vystupujúcu z auta, ktorej spôsobil reznú ranu na tvári.

 

POLÍCIA UŽ OBJASNILA PRÍPAD Z LUČENCA, IŠLO O ÚTOK NOŽOM NA DVE OSOBY Začiatkom novembra (3.11.) vo večerných hodinách...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Friday, November 25, 2022

"Následne páchateľa odstrčil muž, ktorý s ním začal zápasiť, pričom ho páchateľ bodol nožom do hornej časti chrbta a potom do rebra na pravej strane hrudníka, pričom sa čepeľ noža zlomila a ostala v tele muža," priblížila polícia. Páchateľ po útoku z miesta činu ušiel, polícii sa ho podarilo vypátrať a zadržať v utorok (22. 11.). Obvinený bol zo zločinu pokusu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva, stíhaný bude väzobne.

Viac o téme: NôžZranenieútočníkPolícia Lučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu