Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Českí policajti riešia hrozný prípad: Dobitá Slovenka zomrela! Nikolu niekto zmlátil a vyhodil na výpadovke

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

PLZEŇ - Pred niekoľkými dňami našiel náhodný okoloidúci vodič na krajnici pri Plzni len 20-ročnú ženu. Mala vážne poranenia tváre a, okrem toho, bola tehotná. Išlo o Slovenku Nikolu.

Ženu mal podľa informácií portáliu Tn.cz niekto zmlátiť a potom ju vyhodiť na diaľnici pri Plzni. Po útoku o bábätko prišla. "Museli ju operovať a odobrať jej mŕtve bábätko, bola totiž v treťom mesiaci tehotenstva. Doktori našej Nikolke nedávajú veľké šance, že sa vôbec preberie. Srdce jej vraj bije len na 25 percent,“ povedal pre portál Krimi-Plzeň otec napadnutej ženy.

Portál tiež uvádza, že išlo o Nikolu D. zo Spišskej Novej Vsi, ktorá sa živila prostitúciou. Podľa ďalších žien z miesta činu nastupovala do cudzieho auta zhruba pol hodinu predtým, než ju našli ležať bezvládnu na krajnici.

Neprežila ani ona

Nakoniec však zraneniam podľahla aj sama Nikola. Portál tn.cz informoval, že zraneniam podľahla v nemocnici. Portál sa odvoláva na plzenskú fakultu nemocnicu. Tehotná Nikola zomrela len pár dní po tom, čo otec dievčaťa potvrdil smrť nenarodeného dieťaťa.

Viac o téme: DieťaSmrťBitkaSlovenkaČeská republikaPlzeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu