Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dôchodcu prepadli a olúpili neznámi útočníci: Zachránilo ho volanie o pomoc

Policajti vyšetrujú prípad lúpeže, ku ktorému došlo v utorok (25. 10.) večer v Banskej Bystrici Zobraziť galériu (2)
Policajti vyšetrujú prípad lúpeže, ku ktorému došlo v utorok (25. 10.) večer v Banskej Bystrici (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA – Policajti vyšetrujú prípad lúpeže, ku ktorému došlo v utorok (25. 10.) večer v Banskej Bystrici. Neznámi útočníci napadli dôchodcu a ukradli mu peniaze aj tašku s nákupom. Informovala o tom v stredu banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

"Na Jilemnického ulici pod okresným úradom malo k 74-ročnému mužovi pristúpiť päť neznámych osôb, ktoré ho vylákali na parkovisko, kde ho napadli a odcudzili mu finančnú hotovosť a tašku s nákupom. Prestali až v momente, keď začal volať o pomoc," uviedla polícia.

Policajti vyšetrujú prípad lúpeže, ku ktorému došlo v utorok (25. 10.) večer v Banskej Bystrici
Zobraziť galériu (2)
Policajti vyšetrujú prípad lúpeže, ku ktorému došlo v utorok (25. 10.) večer v Banskej Bystrici  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Na jeho volanie zareagoval muž v strednom veku, ktorý sa za útočníkmi rozbehol. Jeho totožnosť však nie je známa. Polícia preto žiada tohto svedka, ako aj ďalších, ktorí by vedeli poskytnúť akékoľvek bližšie informácie, aby sa ozvali na číslo 158.

Viac o téme: KrádežDôchodcaPrepadnutiePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu