Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Konflikt s políciou sa skončil zbesilým útokom: Rorie (55) použila TÚTO zbraň, niekoľko policajtov skončilo v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONGMEADOW – Mať doma zvieratá, nie je na škodu. Hlavne, keď sa potrebujete brániť. Táto pani však prekročila všetky medze. Rorie z amerického štátu Massachusetts dostala súdny príkaz na vysťahovanie. Keďže na výzvu nereagovala, prišli jej s ním pomôcť muži zákona. Netušili však, čo ich čaká pred jej domom.

Rorie Susan Woodsová (55), americká včelárka z východného pobrežia USA, dostala súdny príkaz na vysťahovanie. Keďže však naďalej odmietala svoj dom opustiť, na miesto bola povolaná polícia, informuje FOX 13 Seattle. Susan mala však svoj dom veľmi rada a za žiadnych okolností ho nechcela opustiť. Keby o tom vedeli aj policajti, určite by sa na stretnutie s ňou lepšie pripravili.

 

Prekvapivá reakcia

Teraz už bývalá majiteľka domu bola v okolí známa ako včelárka. Úle mala pritom postavené priamo v záhrade za domom. Až do stretu s políciou ich využívala len na opeľovanie kvetov a výrobu medu. Po príchode hliadky pred jej dom, už čakala policajtov vo včelárskom overalle a na príjazdovej ceste boli naukladané včelie úle. Policajti nevedeli, čo si o tom majú myslieť, no na ich výzvy aby reagovala včelárka viac ako prekvapivo. 

Woodsová vypustila včely tak, že začala do úľov búchať, aby hmyz rozdráždila. Následne otvorila veko a včely vyleteli von. Malý hmyz nezaútočil len na policajtov, ale smolu mali aj náhodní okoloidúci. Incident, ktorý sa odohral v stredu 12. októbra, spôsobil, že niekoľko policajtov muselo byť čo najrýchlejšie prevezených do nemocnice.

Postará sa, aby sedela

Šerif okresu Hampden Nicholas Cocchi vo vyhlásení uviedol nasledovné: "Na výzvy polície, aby opustila pozemok domu, začala rozbíjať včelie úle, ktoré boli v tom čase pred domom. Včely boli následne tak agresívne, že neodleteli preč, aby začali útočiť na všetkých ľudí v okolí. Odniesli si to aj neiokoľkí okoloidúci. Niekotrí moji muži však boli na včelie žihadlo alergickí, takže museli byť ihneď prevezení do nemocnice." Ako dodal, podporuje právo ľudí na vyjadrenie svojej nespokojnoisti, prípadne väčšieho protestu. Táto pani však podľa neho prekročila hranicu a ohrozila zdravie mužov zákona aj verejnosti. "Postarám sa o tom, aby za tento incident putovala do basy," dodal. 

Polícia mala na mieste incidentu vykonávať rozkazy svojho nadriadeného. Rorie Susan Woodsová teraz čelí štyrom obvineniam z napadnutia a ublíženia na zdraví nebezpečnou zbraňou, trom obvineniam z napadnutia nebezpečnou zbraňou a jednému obvineniu z výtržníctva.

Viac o téme: VčelyVysťahovaniePolícia USAMassachusettsKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu