Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrat v prípade smrti turistu počas sexhrátok v hoteli: Osudné okamihy, toto ho zabilo

Ricky Bibey a Jennie Plattová mali spolu chodiť tri roky Zobraziť galériu (4)
Ricky Bibey a Jennie Plattová mali spolu chodiť tri roky (Zdroj: Facebook/Jennie Platt)

FLORENCIA - Incident v hoteli vo Florencii nedávno vyvolal poriadny rozruch. Našli v ňom totiž mŕtveho 40-ročného muža a jeho spoločníčka bola ťažko zranená. Teraz polícia vnáša svetlo do spočiatku zmätených okolností drámy. Nepotvrdili sa prvé informácie o tom, že muž zomrel pri sexuálnych hrách.

V skorých ranných hodinách 16. júla zomrel za záhadných okolností v luxusnom hoteli v talianskej Florencii Brit Rick Bibey. Ubytoval sa v ňom len pár hodín predtým so svojou spoločníčkou Jennie Plattovou (44). Tú neskôr našli s vážnymi zraneniami, z posledných síl dokázala privolať pomoc. Čo sa stalo?

Zranenú ženu previezli do nemocnice, no hneď ju nemohli vypočuť. Krátko pred nájdením jej partnera sa iní hoteloví hostia sťažovali personálu na hluk z izby dvojice Britov. Pravdepodobne preto sa pôvodne predpokladalo, že pár z blízkosti Manchestru v severnom Anglicku mal hlučný sex. Hra sa mala vymknúť kontrole a pre Rickeyho sa skončila fatálne.

Zvrat v prípade smrti
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Plattová sa teraz po niekoľkých operáciách zotavuje, a tak už mohla polícii poskytnúť podrobnosti o tom, čo sa vlastne stalo. Ako píše britský The Sun, Jennie mal brutálne napadnúť jej mladší priateľ. Matka dvoch detí, o ktorej sa hovorí, že s bývalým rugbistom chodila tri roky, mala šťastie, že útok prežila.

Hotel, v ktorom našli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Na čo zomrel hráč rugby Ricky Bibey?

Bibey údajne už dlhší čas trpel psychickými problémami. Stále sa čaká na výsledky toxikologických testov, ktoré preverujú, či pred útokom požil alkohol a kokaín. Za príčinu jeho smrti bol medzičasom stanovený infarkt. Talianska polícia sa blíži ku koncu vyšetrovania prípadu, no pre Jennie bude utrpenie ešte pokračovať. Po prepustení z nemocnice vo Florencii a návrate do rodného Anglicka bude musieť podstúpiť ďalšie lekárske ošetrenia.

Viac o téme: HotelSmrťTuristiZraneniaFlorenciaBritiRicky BibeyJennie Plattová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu