Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Češka (34) si stiahla nohavičky a provokovala: Muž neodolal, za sex v parku im hrozí pokuta

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - Oddali sa svojej sexuálnej túžbe. Problém bol akurát v tom, že si na to zvolili zlé prostredie. Park priamo pred obchodným domom v Planej pri Mariánskych Lázních na západe Čiech bol asi ten najhorší výber. Ich akt videl nejeden okoloidúci a dvojica sa dostala až pred súd. Štátny žalobca teraz od nich požaduje pokutu.

"Podal som na súd návrh na trestné stíhanie ženy (34) a o osem rokov staršieho muža za prečin výtržníctva," uviedol podľa serveru novinky.cz štátny zástupca Ondřej Wendler. Dvojica sa na seba vrhla bez zábran a zrejme aj pod vplyvom alkoholu. 

Hlavným vinníkom mala byť podľa štátneho žalobcu jednoznačne žena. "Vyzývala muža na pohlavný styk tým, že chodila okolo neho so stiahnutými nohavičkami a vystrkovala holý zadok. Muž napokon neodolal a na žene vykonal súlož," opísal situáciu žalobca. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: profimedia.sk)

Chytili ich na inom mieste 

Na nečakaný akt pred obchodným domom upozornil svedok, ktorý v momente zavolal políciu. Súlož sa odohrávala však len chvíľu, pretože po príchode hliadky, už nemali muži zákona koho zadržať. Podľa popisu svedka sa podarilo policajtom dvojicu nájsť na neďalekej stanici. "Uviedli, že to na nich jednoducho prišlo. Podľa svojich slov mali byť pripití, tak im bolo jedno, kde sa práve nachádzajú," dodal prokurátor. O pokute bude rozhodovať súd.

Viac o téme: SexSex na verejnostiPlaná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu