Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dve kolegyne spávali v tom istom čase so svojím šéfom: Vražedná žiarlivosť! Jedna na druhú chcela najať vraha

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MILTON KEYNES - Veľké oči, hanblivý úsmev - túto ženu musel každý podceniť. Whitney Franksová (26) sa snažila na Darknete nájsť niekoho, kto by bol ochotný zabiť jej kolegyňu z práce. Mala za to ponúknuť 1000 libier (1172 eur). Dôvod bola láska k šéfovi a zúrivá žiarlivosť.

Franksová údajne zistila, že kolegyňa Ruut Ruutnová mala pomer s ich šéfom v rovnakom čase ako ona. Išlo o Jamesona Prestona, manažéra predajne Sports Direct v Milton Keynes v Spojenom kráľovstve, ktorý má dlhodobú priateľku a je otcom dvoch detí. Reportér BBC natrafil na inzerát na Darknete a nahlásil to polícii. Mladú ženu Ihneď nato zatkli a obvinili z objednávky vraždy. 

 

Whitney Franks, 26, from Two Mile Ash, is accused of soliciting to murder after paying through the ‘”dark web” for...

Posted by Eagles News on Wednesday, July 20, 2022

Počas procesu sa na svetlo sveta dostal príbeh lásky, utrpenia a žiarlivosti, ktorý pozná len obeť, pretože milovala toho istého muža. Muža, ktorý si užíval pozornosť svojich podriadených. Objednávateľka vraj stratila všetky zábrany teraz sa zodpovedá súdu z navádzania na vraždu, píše Daily Mail.

Dve kolegyne spávali v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Môžem ti dať celý svet, James. Ak mi dáš šancu, verím, že by si mohol byť šťastnejší než si bol kedykoľvek v živote predtým. Myslím to naozaj vážne. Snažila som sa dostať svoje obavy pod kontrolu. Našla som nejaké veci, ktoré by mi mohli pomôcť, tak ich idem vyskúšať." Tieto zúfalé slová napísala Whitney v liste Jamesovi. 

O deň neskôr si reportér všimol inzerát určený nájomnému vrahovi. V ňom podľa prokurátora Andrewa Copelanda Franksová napísala: "Mám 1000 libier a som ochotná zaplatiť viac. Táto žena spôsobila mne aj ostatným veľa problémov. Pomôžte mi to vyriešiť." Takisto sa v ňom uvádza adresa dotyčnej, jej facebookový profil a opis. Na súde obvinená tvrdila, že je nevinná.

Viac o téme: LáskaŽiarlivosťŠéf Objednávka vraždy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu