Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Muž zverejnil zoznam dôvodov, prečo s ním manželka nechce mať sex: Dobre sa pobavíte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Tento frustrovaný muž sa rozhodol zapísať si všetky dôvody, pre ktoré jeho žena odmietla milostnú chvíľku. Medzi také patrili napríklad izbová teplota, posteľná bielizeň či fakt, že sa partneri milovali minulý týždeň. Niekoľko užívateľov upozornilo na to, že nejde o skutočné dôvody.

Užívateľ TikToku známy ako joe_drae zverejnil video, v ktorom predstavil dlhý zoznam dôvodov, pre ktoré jeho žena odmieta sex. Prvým dôvodom bolo, že sa milovali minulý týždeň, ďalším, že sa "chce maznať", tretím, že sa "cítila nafúknutá". Ďalšie dôvody sa týkali posteľnej bielizne; žena sex odmietala sex najmä vtedy, keď bola posteľná bielizeň čerstvo vypratá. Milostným radovánkam sa vyhla aj preto, lebo sa cítila tučná, bola príliš unavená, bolel ju chrbát alebo nemala energiu. 

Rozhodujúcim faktorom bol aj denný čas - niekedy bolo príliš skoro, inokedy zase neskoro. To isté platilo pre izbovú teplotu. Manželka tiež povedala nie, ak bolo "príliš horúco" alebo "príliš chladno". Medzi ďalšie dôvody odmietnutia patrilo aj nadmerné požívanie alkoholu zo strany jej manžela. Niekoľkokrát sa vyhovorila aj na deti, pričom neuviedla žiadne bližšie vysvetlenie. 

VIDEO Muž zverejnil zoznam
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Hoci mnohí považujú zoznam za zábavný a dokážu sa s ním stotožniť, ďalší mali na vec iný názor. "Nie je to ňou, je to tebou," napísal jeden z komentujúcich. "Skutočný dôvod: muž nepomohol s domácimi prácami alebo deťmi," podotkol ďalší. 

Viac o téme: SexManželstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu