Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Padol rekordný jackpot: Víťaz si odnáša neuveriteľných 184 miliónov! TOTO sú šťastné čísla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Usmialo sa neho šťastie. Držiteľovi víťazného tiketu zo Spojeného kráľovstva sa zo dňa na deň doslova obrátil život hore nohami. Vďaka šťastnej ruke pri výbere čísiel mu teraz na účet pribudne neuveriteľných 184 miliónov libier.

Rekordná výhra padla v utorkovom žrebovaní hry Euromilióny. Výherné čísla boli 3, 25, 27, 28 a 29 – plus čísla Lucky Star 4 a 9. Spoločnosť Camelot, ktorá stojí za národnou lotériou vo Veľkej Británii uviedla, že majiteľ tiketu sa už prihlásil. Informovala o tom na svojom webe BBC.

Padol rekordný jackpot: Víťaz
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Víťaza teraz čaká overovací proces, aby sa zistilo, či sú splnené všetky potrebné podmienky. Potom je už iba na ňom, či sa rozhodne zostať v anonymite, alebo sa výhrou pochváli pred celým svetom.

„Je to absolútne neuveriteľná správa,“ povedal Andy Carter z Camelotu. „Teraz sa zameriame na podporu držiteľa lístka počas celého procesu a pomôžeme mu s tým, aby si začal užívať túto jeho život-meniacu výhru," povedal.

Radosť s peňazí.
Zobraziť galériu (3)
Radosť s peňazí.  (Zdroj: Getty Images)

V tomto roku padol v spomínanej hre jackpot už po druhýkrát. Prvý šťastlivec vyhral 4. februára neuveriteľných 109 miliónov libier, rozhodol sa však zostať v anonymite.  Najväčšia výhra v hre Euromilióny na britských ostrovoch doteraz predstavovala 170 miliónov libier a padla v roku 2019. Aj v tomto prípade sa víťaz rozhodol zostať v anonymite.

Od spustenia Euromiliónov v roku 2004 vyhralo jackpoty v hodnote viac ako 100 miliónov libier celkovo 14 hráčov.

Viac o téme: MilionárVýhraTipovanieVeľká BritániaEuromilióny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu