Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Záhadná vražda manažéra Microsoftu: Nastražili naňho pascu a zastrelili ho pred očami dcéry

Jared Bridegan s najmladšou dcérou London
Jared Bridegan s najmladšou dcérou London (Zdroj: Instagram/justiceforjaredb)

JACKSONVILLE BEACH - Záhadný prípad vraždy vyšetruje momentálne americká polícia. Manažér firmy Microsoft bol vylákaný na ulicu a zastrelený na verejnosti v prítomnosti jeho dvojročnej dcéry. Nie je známy motív a zatiaľ ani páchateľ. Jared Bridegan (†33) bol otec štyroch detí, bol dvakrát ženatý a mal úspešnú kariéru.

Bridegan priviezol 16. februára svoje deväťročné dvojičky z prvého manželstva k bývalej žene Shanny Fernandezovej. Potom sa vydal na cestu domov aj so svojou dvojročnou dcérou Bexley. Počas jazdy zbadal v strede vozovky pneumatiku a musel ju odstrániť. Bola to zjavná pasca na vylákanie muža z auta, uviedla polícia pre britský Daily Mail.

Keď okolo 19:30 vystúpil z vozidla, zastrelili ho. Zomrel na mieste, zatiaľ čo Bexley bola stále pripútaná v detskej sedačke a musela to všetko sledovať. Po úteku vraha sedela vydesená sama v aute a kričala asi tri minúty, kým si to nevšimol okoloidúci a nezavolal políciu.

Brideganova manželka Kirsten bola v čase činu doma s ich ďalším spoločným dieťaťom. Podľa policajného oddelenia Jacksonville Beach nie sú v tomto prípade žiadni podozriví. Našla sa však aspoň prvá stopa; polícia zverejnila fotografiu tmavomodrého nákladného auta Ford a požiadala verejnosť o pomoc pri jeho hľadaní. "Toto spoločenstvo je silné, my sme silní a Boh je najsilnejší zo všetkých a nebude stáť bokom," vyhlásila vdova na stretnutí podporovateľov v Jacksonville Beach. Na zhromaždení chýbala Brideganova bývalá manželka aj ich dvojičky. Nezúčastnili sa ani na pohrebe, hoci boli pozvaní.

Polícia robí v súčasnosti všetko pre to, aby prípad vyriešila. Odmena za informácie vedúce k objasneniu zločinu sa v posledných týždňoch niekoľkokrát zvýšila, naposledy na ohromujúcich 55-tisíc dolárov (asi 52-tisíc eur).

 

Viac o téme: VraždaMicrosoftJared Bridegan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu