Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Neuveriteľné faux pas v ruskej televízii: Koncert na deň víťazstva, medzi fotkami sa objavili Bonnie a Clyde!

Internet obleteli zábery z ruského koncertu, kde sa objavila fotografia Bonnie a Clydea.
Internet obleteli zábery z ruského koncertu, kde sa objavila fotografia Bonnie a Clydea. (Zdroj: reprofoto Первый канал (Россия))

MOSKVA - Nevysvetliteľný chyba a omyl alebo zámerný krok? Niektorí ruskí diváci museli byť včera mimoriadne prekvapení z priebehu koncertu na deň víťazstva. Počas tohto dňa totiž Rusi rok čo rok oslavujú víťazstvo nad Nacistickým Nemeckom a nechýbala ani vojenská prehliadka. Počas koncertu však za spevákmi premietali prezentáciu fotografií párov, ktoré rozdelila druhá svetová vojna. Odrazu sa však na plátne objavila nevysvetliteľná fotografia amerického gangsterského páru Bonnie a Clydea.

Veľký koncert bol vysielaný na federálnej ruskej televízii pod názvom Kanál 1. Počas 9. mája pri príležitosti osláv víťazstva zorganizovali Rusi koncert, aby tuto spomienku ešte viac pripomenuli. Dramaturgia si dala za úlohu ozvláštniť tento zážitok premietaním fotografií párov, ktoré rozdelil doteraz najväčší vojenský konflikt v dejinách.

Diváci zrejme ostali v nemom úžase

Jedna zo speváčok práve začala spievať pieseň "Keby nebola vojna“ o trpkej strate ženy, ktorá nenašla lásku kvôli vojne. Práve počas tejto piesne sa na pozadí premietala koláž s fotografiami párov. Keď tu zrazu ... sa na plátne objavila fotografia Bonnie Parkerovej a Clydea Barrowa, ktorí rozhodne nemajú nič spoločné s druhou svetovou vojnou, a to aj preto, že zahynuli ešte pred jej vypuknutím. Navyše išlo o americký gangsterský pár.

Dramaturgovia si zrejme len náhodne vybrali záber tohto páru, ktorý bol urobený v marci 1933 – teda rok a dva mesiace predtým, ako zločincov zabili policajné zložky v Louisiane.

 

Ruský štátny kanál Rossija 1 odvysielal slávnostný program ku Dňu Víťazstva. A čo by to bol za sviatok "Víťazstva" bez...

Posted by Dezinformácie Hoaxy Propaganda on Monday, May 9, 2022
Viac o téme: KoncertRuskoDeň víťazstvaBonnie a ClydeTelevízia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu