Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jasnovidec vraj vie, kde je pochovaná nezvestná Madeleine McCannová: Hľadajte ju na tomto mieste!

Maddie McCannová Zobraziť galériu (3)
Maddie McCannová (Zdroj: SITA/AP Photo/PA, File)

LEICESTER - Od zmiznutia Maddie McCannovej uplynie 3. mája pätnásť rokov. Dodnes zostáva záhadou, kde sa vtedy trojročné dievčatko stratilo. Samozvaný nemecký jasnovidec teraz tvrdí, že vie, kde bolo pochované. Má to byť len niekoľko kilometrov od miesta, kde zmizlo.

3. máj 2007 navždy zmenil životy Kate a Gerryho McCannovcov z anglického Leicesteru. V tento deň totiž zmizla z dovolenkového komplexu v Praia da Luz v Portugalsku ich vtedy takmer štvorročná dcéra bez stopy. Polícia doma aj v zahraničí sa snaží nájsť nezvestnú Madeleine McCannovú, ale bezvýsledne. 

Odvtedy ubehlo už pätnásť rokov a McCannovci stále žijú v neistote, čo sa stalo s ich malou dcérou. Dodnes sa však nevzdali nádeje, že ju budú môcť opäť objať živú. Najnovšie to boli nové výpovede vyšetrovateľov, ktoré dali rodine nádej. Nemec Christian Brueckner je oficiálne považovaný za podozrivého v kauze zmiznutého dievčaťa.

Podozrivým je nemecký pedofil Christian Brueckner.
Zobraziť galériu (3)
Podozrivým je nemecký pedofil Christian Brueckner.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jasnovidec vraj vie, kde je osamelý hrob Maddie

Nemec Michael Schneider najnovšie vyhlásil, že vie, kde by sa mohla Madeleine McCannová nachádzať. Podľa britského denníka Daily Star chce na to samozvaný jasnovidec využiť svoje schopnosti. Schneider, ktorý tvrdí, že len za posledné štyri mesiace pomohol vyriešiť štyri prípady nezvestných osôb, si je istý, že Maddie pochovali v bezprostrednej blízkosti miesta, kde zmizla. Verí, že bola unesená pedofilným zločincom, zavraždená a pochovaná neďaleko dovolenkového domu, z ktorého v roku 2007 zmizla.

Jej osamelý hrob sa má nachádzať dvadsať minút jazdy od Praia da Luz v oblasti zarastenej kríkmi. Letecké snímky lokality ukazujú osirelú pustatinu, kde nie sú žiadne domy, len les a poľnohospodárska pôda. Schneider tvrdí, že o mieste pobytu nezvestného dievčatka sa dozvedel skúmaním jeho fotografií a následným dialógom s Bohom. "Vidím Maddie pochovanú a môžem kedykoľvek uviesť presné súradnice hrobu na meter," hovorí jasnovidec, ktorý ale nevie, ako Maddie zabili.

Políciu už raz kontaktoval

Schneider už v minulosti kontaktoval vyšetrovateľov v tomto prípade Maddie a dal k dispozícii svoje jasnovidecké schopnosti. Najskôr predpokladal, že bola pochovaná necelých desať kilometrov od dovolenkového rezortu. Medzitým pozmenil svoje vízie upravil a teraz je presvedčený, že Maddie bola pochovaná neďaleko dediny s názvom Odiaxere. 

Viac o téme: HrobZmiznutieJasnovidecMaddie McCannová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu