Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Špeditéri pri vyprázdňovaní bytu narazili na podivný objav: Keď po čase zistili, čo to je, zhrozili sa

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DARMSTADT - Dva mesiace po tom, čo špeditéri vypratali byt v nemeckom Darmstadte, si uvedomili, že niečo nie je v poriadku. Figurína, ktorú uložili, zozelenela a strašne zapáchala. V skutočnosti to totiž bola mŕtvola. Okamžite zalarmovali políciu.

V Darmstadte v nemeckej spolkovej krajine Hesensko špeditéri vypratali byt v mene súdneho exekútora a náhodne zbalili aj telo nájomníka. Až po dvoch mesiacoch si uvedomili, že to nie je páchnuca figurína, ktorú skladovali, ale pozostatky človeka. 

Čo sa stalo?

Súdny exekútor nechal 9. februára vypratať jednoizbový byt, pretože nesolventný nájomca mal dlhy. Ale ráno v deň vysťahovania nájomca neotváral dvere, pretože ich museli otvoriť násilím. Zamestnanci špedičnej firmy okrem bežného nábytku objavili aj ľudskú postavu. "Bábika, taká, akú poznáte z kurzov prvej pomoci," uvádza sa v policajnej správe. Mŕtvolu, ktorá sa opierala o kúrenie, si pomýliili s figurínou a zabalili ju a uložili vo firme. 

Špeditéri pri vyprázdňovaní bytu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Po čase však začala "figurína" zapáchať. Zalarmovaná polícia 14. apríla vyrazila na miesto. A hneď bolo jasné, čo sa stalo. V priestoroch špedičnej firmy sa rozkladala mŕtvola nájomcu, informoval o tom prokurátor Robert Hartmann. 

Viac o téme: BytSťahovanieMŕtvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu