Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO len pre silné povahy: Rozzúrený zákazník strieľal na čašníka, neskutočné, čo ho vytočilo

Muž na čašníka niekoľkokrát vystrelil.
Muž na čašníka niekoľkokrát vystrelil. (Zdroj: YouTube/MarsicaLiveVideo)

PESCARA - Zrejme preto, že nebol spokojný s jeho výkonom, vystrelil muž na čašníka v reštaurácii v centre talianskeho mesta Pescara. Mladík utrpel ťažké zranenia. Útočník je na úteku a polícia po ňom pátra.

Minulú nedeľu na obed sa námestím Piazza Salotto v Pescare pri Jadranskom mori ozývali výstrely. Vychádzali z reštaurácie, v ktorej hosť strieľal na 23-ročného čašníka. Ten je momentálne hospitalizovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti. 

Krvavý útok šokoval celé Taliansko, najmä preto, lebo bol absolútne nezmyselný. Dôvod, pre ktorý sa zákazník nahneval a nakoniec vzal do rúk zbraň, je naozaj mimoriadne banálny. Ako píše denník Corriere della Sera s odvolaním sa na hostinského, muž sa mal sťažovať na dlhé čakanie medzi prvým a druhým chodom. "Vošiel do reštaurácie s pohárom vína a začal kričať na môjho zamestnanca a sťažovať sa na čakacie doby. Najprv ho udrel, potom vytiahol zbraň a vystrelil," opísal krčmár incident. 

Video nie je vhodné pre maloletých a citlivé povahy

Útočník, ktorým bol podľa opisu vysoký, holohlavý muž v obleku, jedol vonku. Nie je pravidelným zákazníkom. Po spáchaní skutku utiekol, polícia po ňom pátra. Na záberoch z bezpečnostnej kamery je vidieť, ako sa muž nakláňal cez pult a z bezprostrednej blízkosti na pracovníka podniku niekoľkokrát strieľal.

Druhá prítomná zamestnankyňa chcela nahnevaného muža upokojiť, no potom sa musela nečinne prizerať, ako dopadol jej kolega. Je v šoku. Obeťou je občan Dominikánskej republiky, ktorý už nejaký čas žije v Abruzze. "Dúfam, že sa chlapec uzdraví. Momentálne nemáme žiadne správy z nemocnice," uviedol šéf obete. 

Viac o téme: StreľbaČašníkTalianskoPescara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu